Huutokauppakeisari sai vaimoltaan Heliltä herttaisen syntymäpäiväyllätyksen – Facebook-päivityksestä hitti - Viihde - Ilta-Sanomat

Huutokauppakeisari sai vaimoltaan Heliltä herttaisen syntymäpäiväyllätyksen – Facebook-päivityksestä hitti

Aki Palsanmäen vaimo Heli antoi puolisolleen synttärikakun, ja paljasti Facebookissa, että Aki ei ole koskaan aiemmin puhaltanut kakun kynttilöitä.

Aki Palsanmäki täytti tänään 48 vuotta.­

15.11.2017 19:14

Huutokauppakeisarina tutuksi tullut Aki Palsanmäki täytti tänään 15. marraskuuta 48 vuotta. Syntymäpäiviään Palsanmäki vietti Helin kanssa kaikessa rauhassa kotona.

Heli intoutui jakamaan synttäripäivän vietosta kuvan Facebookissa, jossa siitä tykättiin nopeasti lähes 8000 kertaa. Kuvan alle kertyi paljon onnitteluja Akille.

– Akin synttärit juhlimme kotona hiljaisuudessa. Aki sanoi, että ei ole koskaan puhaltanut kynttilöitä kakusta, niin pitihän se asia korjata. Ihanaa Syntymäpäivää Aki, Heli kirjoitti sydänhymiöiden kera.

Huutokauppakeisari on Nelosen tv-ohjelma, jota on näytetty tv:ssä vuodesta 2013 alkaen. Ohjelmassa seurataan Palsanmäkien Hirvaskankaalla sijaitsevan huutokaupan toimintaa. Palsanmäki ja ohjelma on palkittu Venla-pysteillä vuosina 2014 ja 2015.

Palsanmäillä on käynnissä kiireinen vuosi. Huutokauppa pyörii koko ajan Uuraisilla Hirvaskankaalla ja ohjelman seitsemännen kauden jaksoja on esitetty syksyn ajan tv:ssä. Palsanmäkien kotisivujen mukaan seuraava huutokauppa järjestetään perjantaina kello 18.

Lisäksi Palsanmäet isännöivät luksusluokan risteilyä Karibialla tammikuussa 2018. Royal Caribbean -varustamon Suomessa rakennettu jättimäinen Freedom of the Seas -alus kiertää Palsanmäkien kanssa Floridasta Meksikoon ja Cayman-saarille. 339 metriä pitkällä luksusristeilijällä on useita uima-altaita, surffaussimulaattori, luistelurata ja Broadway-tasoisia teatteriesityksiä.

Palsanmäkien ökyristeilyllä on myös hintaa: Liput maksavat tiedotteen mukaan alkaen 2195 euroa kappaleelta. Hintaan sisältyvät meno-paluulennot aamiaisineen ja kuusi yötä aluksella täysihoidolla. Luonnollisesti luvassa on myös Palsanmäkien omaa erikoisohjelmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?