Maailman seksikkäimmäksi mieheksi valittiin 196-senttinen komistus – ”Olen ollut ruma koko ikäni”

rac

Julkaistu:

Seksikkäin mies
Country-laulaja Blake Shelton on tullut koko kansalle tutuksi The Voice -ohjelman kautta.
Amerikkalainen People-lehti on nimennyt country-laulaja Blake Sheltonin seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi, kertoo uutistoimisto Reuters.

– Olen ollut ruma koko ikäni. Jos voin olla seksikäs vuoden ajan, se sopii minulle, 41-vuotias Shelton kommentoi tiedotteessaan.

Oklahomasta kotoisin olevan Sheltonin suosio räjähti Yhdysvalloissa vuonna 2011, kun hän ryhtyi The Voice -ohjelman tähtivalmentajaksi.

Shelton totesi lehdelle, että hän aikoo nyt kiusoitella toista tähtivalmentajaa Adam Levineä, joka voitti seksikkäimmän miehen tittelin vuonna 2013.

– En aio suhtautua tähän Hugh Jackmanin tai niiden muiden kaverien tavoin, jotka ovat olleet nöyriä. Ihmiset tulevat vihaamaan minua tämän takia, laulaja nauroi.
196-senttinen Shelton on seurustellut pop-tähti Gwen Stefanin kanssa viimeksi kuluneet kaksi vuotta. Aikaisemmin hän oli naimisissa country-laulaja Miranda Lambertin kanssa.

Sheltonin tuorein albumi Texoma Shore julkaistiin aiemmin tässä kuussa.

People-lehden tittelin ovat vuosien saatossa saaneet muun muassa George Clooney, Matt Damon, Johnny Depp, David Beckham, Channing Tatum ja Brad Pitt.

Viime vuoden seksikkäimmäksi valittiin näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt