Suunnistajatähti Minna Kauppi ja kumppani Sipe Santapukki saivat ”kirjepommin” – ”Pierukalsarit pitäis vaihtaa rinsessaluukkiin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suunnistajatähti Minna Kauppi ja kumppani Sipe Santapukki saivat ”kirjepommin” – ”Pierukalsarit pitäis vaihtaa rinsessaluukkiin”

Entinen suunnistaja Minna Kauppi ja tämän kumppani, Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki saivat kutsun Linnan juhliin.

Minna Kauppi ja Sipe Santapukki saapuvat yhdessä Linnan juhliin.­

13.11.2017 14:57

Vuonna 2015 kilpauransa päättänyt suunnistaja Minna Kauppi, 34, kertoi Twitterissä saaneensa kutsun kumppaninsa Sipe Santapukin, 39, kanssa Linnan juhliin.

Kauppi kirjoitti aiheesta hauskan päivityksen:

– Tuli kirjepommi. Pierukalsarit pitäis vaihtaa rinsessaluukkiin. #Voglia nyt tarttis simsalabimiä ja hokkuspokkusta, Kauppi kirjoittaa, lisäten päivitykseensä asiatunnisteet kiitos ja kunnia.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

IS:n lukijat valitsivat vuonna 2009 Kaupin Linnan juhlien kaikkien aikojen kuningattareksi, kun hän oli pukeutunut Voglian samppanjanväriseen unelma-asuun. Päivityksestä voi päätellä, että Kauppi aikoo jälleen suosia pukeutumisessaan suomalaista vaateyritys Vogliaa.

Kauppi ja Santapukki saivat tammikuussa esikoislapsensa. Tuore vanhemmuus onkin määrittänyt pariskunnan yhteistä vuotta. Santapukki kertoi vanhemmuudesta IS:n haastattelussa kesäkuussa.

– Poika on tuonut elämääni niin paljon kaikkea mahtavaa, että siihen on vaikea löytää edes sanoja. Oikeastaan sanat olisivat parhaimmillaan vain lattea yritys kuvata tätä fiilistä.

Pariskunta poseerasi yhdessä Urheilugaalassa 2016.­

Lahdessa asuva pariskunta jakaa vauvan hoitamisen tasan.

– Tämä on järjettömän siistiä aikaa! Lapsen elämässä kehitys tapahtuu niin nopeasti, että on tärkeää päästä kokemaan ja näkemään se kaikki läheltä. Jokeltamiset ja muut jutut… Ne saavat jo ennestään hienot asiat tuntumaan vieläkin hienommilta, Santapukki sanoi myös.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?