Sampo Kaulanen sai hulppean isänpäivälahjan – pihalla odotti upouusi Porsche: ”Nyt tuli kova paketti!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sampo Kaulanen sai hulppean isänpäivälahjan – pihalla odotti upouusi Porsche: ”Nyt tuli kova paketti!”

Sampo Kaulanen myhäilee Instagramissa olevansa ikionnellinen isänpäivälahjastaan.

12.11.2017 16:48

Kyläkauppias Sampo Kaulanen esittelee Intagramissaan isänpäivälahjansa, jonka hänen vaimonsa Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen oli salaa hänelle hankkinut.

– Ui juma! Olen isäinpäivälahjana tottunu saamaan villasukat, kahvin petiin ja lapsilta piirrustuksen! Nyt tuli kova paketti! Sampo Kaulanen kirjoittaa Instagramissaan.

Kaulanen kuvailee olleensa menossa Espooseen koulutukseen, mutta vaimo olikin istuttanut tämän Tampereelle menevään junaan. Perillä Sampoa odotti melkoinen yllätys kun Minttu oli kutsunut autokauppiaan paikalle.

– Täytyy kyllä sanoa, että en ole ennen tämmösiä kauppoja kätelly vartissa ja allekirjottanu kauppakirjoja liikennevaloissa! Huh! Kiitos vaimo, Kaulanen myhäilee.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Minttu Kaulanen kuvailee perheen viettäneen isänpäivää jo hieman etuajassa, jotta koko perhe ehtisi saman katon alle päivää juhlistamaan. Hän kertoo valmistaneensa miehelleen tämän toivoman voileipäkakun, joka tosin ei ollut perheen naisten suurinta herkkua.

– Herra oli oikein onnellinen valitsemistaan raaka-aineista, jalopenot ja salami ei pudonnut ihan niin hyvin perheen naisväestölle. Samapa tuo, sankarille sankarin toive. Minttu kirjoittaa Idealistan blogissaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?