Menikö lauantai pitkäksi? Kokeile ensi kerralla Victoria Beckhamin tapaa vältellä alkoholia – ”Brooklynin mielestä se on ällöttävää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Menikö lauantai pitkäksi? Kokeile ensi kerralla Victoria Beckhamin tapaa vältellä alkoholia – ”Brooklynin mielestä se on ällöttävää”

Victoria Beckham on tunnettu hieman erikoisista kikoistaan.

Victoria Beckham.­

12.11.2017 13:51

Entinen Spice Girls -tähti sekä muotisuunnittelija Victoria Beckham, 43, juo alkoholia vain erikoistilaisuuksissa. ”Posh Spice” on tiettävästi tequilan ystävä, mutta pyrkii noudattamaan mahdollisimman terveellisiä elämäntapoja.

Victoria onkin kehittänyt täysin oman metodinsa kosteiden iltojen turvaksi. Hän pureskelee sosiaalisissa tilanteissa alkoholin juomisen sijaan kahvipapuja.

Victoria Beckam käyttää alkoholia vain harvoin.­

Victoria ja ex-jalkapallotähti David Beckhamin nelipäinen lapsikatras ei ole vakuuttunut äitinsä metodeista. Varsinkin lapsista vanhin, 18-vuotias Brooklyn pitää sitä kikkaa outona.

– Brooklyn ei pidä tavasta. Hänen mielestään se on ällöttävää, lähteet kertovat The Sunille.

– Victoria pureskelee tyytyväisenä kahvipapuja, jos hänen tekee mieli juoda alkoholia. Hän haluaa pysyä skarppina ja vaihtaa viihteelle vain merkittävissä tilaisuuksissa.

Brooklyn Beckham (oik.) pitää äitinsä kikkaa outona.­

Vuodesta 1999 naimisissa olleella pariskunnalla on neljä lasta: Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper.

Neljän lapsen äiti on paljastanut pysyvänsä nuorekkaana muun muassa syömällä päivittäin lohta. Viime vuonna Victorian kokkiystävä paljasti hoikkavartisen kaunottaren tilaavan usein vain lautasellisen pinaattia suolalla.

Daily Mail uutisoi sunnuntaina, että Victoria olisi vihdoin sanonut kyllä 90-luvun suosikkeihin kuuluneen Spice Girlsin comebackille. Bändin olisi tarkoitus palata yhteen TV-spesiaalin sekä kokoelma-albumin muodossa.

Spice Girls vuonna 1997.­

Viisikon paluuta on kaavailtu jo vuosia, mutta Victoria on ollut vastentahtoinen palaamaan rooliinsa Posh Spicena. Nyt brittimedian lähteet kertovat hänen näyttävän tyttöbändin paluulle vihreää valoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?