Suolistosairaus romahdutti Mari Valosaaren terveyden – joutui perumaan työkeikan: ”Heikottaa, väsyttää, paino tippuu...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suolistosairaus romahdutti Mari Valosaaren terveyden – joutui perumaan työkeikan: ”Heikottaa, väsyttää, paino tippuu...”

Mari Valosaari kirjoittaa blogissaan, ettei ole vielä tarpeeksi hyvävointinen töihin.

11.11.2017 19:39

Fitnesstähti Mari Valosaari joutui lokakuussa sairaalaan terveydentilansa heikennyttyä merkittävästi.

Valosaari sairastaa suolistosairaus colitis ulcerosaa eli haavaista paksusuolentulehdusta. Valosaari kertoi tuolloin blogissaan sairautensa pysyneen pitkään hyvänä, mutta se on pahentunut.

Valosaari kirjoitti blogissaan painonsa pudonneen sairaalassa kuusi kiloa ja voinnin olevan edelleen heikko.

Fitnesstähti kirjoittaa nyt Kaksplussan blogissaan tavoitteenaan olleen päästä tänä viikonloppuna työkeikalle, mutta joutuneensa perumaan juontokeikan.

– Ensimmäistä kertaa joudun perumaan keikkani CU-sairauteni vuoksi ja se vetää kyllä mielen matalaksi, Valosaari kirjoittaa.

Valosaari on kertonut haastatteluissa, ettei sairauteen ole varsinaista parannuskeinoa.­

Hän kirjoittaa huomanneensa olevansa edelleen liian huonossa kunnossa ja pelänneen, että paraneminen ottaisi takapakkia, jos hän tekisi keikan.

– Mikä vointi nyt siis on? Heikottaa, väsyttää, paino tippuu, harmittaa.. Hemoglobiini on todella alhainen, se vetää hirmuisesti mehuja pois, Valosaari suree.

Hän kirjoittaa, ettei lihaskunnossakaan ole kehumista, vaan vertaa käsiään pulkannaruihin.

– Ja kroppa, se on jännä miten se pienikin paine mikä lihaksissa oli, on kadonnut. Mulla on tällä hetkellä yhdet maailman rohkeimmista nyrkeistä ku uskaltaa roikkua tämmöisten pulkannarujen varassa, Valosaari vitsailee.

Lue Mari Valosaaren blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?