Yltiöseksikkäät fantasia-asut ovat historiaa – Miss Suomi Michaela nähdään Miss Universum -kisoissa poikkeuksellisessa puvussa - Viihde - Ilta-Sanomat

Yltiöseksikkäät fantasia-asut ovat historiaa – Miss Suomi Michaela nähdään Miss Universum -kisoissa poikkeuksellisessa puvussa

Michaela Söderholm edustaa Suomea Tuuterin kansallispuvussa.

12.11.2017 8:31

Miss Universum -karkelot huipentuvat Las Vegasissa 26. marraskuuta pidettävään finaaliin, jossa joku kisaan osallistuvasta 96 missistä kruunataan universumin kauneimmaksi naiseksi.

Suomea kisassa edustaa Michaela Söderholm, 25, joka kruunattiin Miss Suomeksi lokakuun alussa.

Miss Suomi -organisaatio esittelee Instagramissa asun, jota Michaela tulee käyttämään Miss Universumin kansallispukukierroksella. Aikaisemmista vuosista poiketen puku ei ole lumikuningatarmainen luomus tai seksikäs fantasia-asu, vaan Tuuterin kansallispuku:

– Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi hallitseva Miss Suomi pukeutuu Miss Universum -kisan kansallispukukierrokselle perinteiseen, Tuuterin kansallispukuun, missiorganisaatio kirjoittaa Instagramissa ja julkaisi puvusta Nadi Hammoudan ottaman kuvan.

Puku on täysin erilainen kuin ne kansallispuvut, joita suomalaismissit ovat parina viime vuotena Miss Universu -kisoissa käyttäneet.

  • Katso alla olevalta videolta millä mielin Michaela Söderholm lähti edustamaan Suomea Miss Universum -kisoissa:

Kisojen trendin mukaisesti suomalaisilla missikaunottarilla on ollut aikaisempina vuosina kansallispukuinaan näyttäviä fantasia-asuja:

Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen nähtiin viime vuonna kisoissa rohkeassa minimekossa.­

2015 Rosa-Maria Ryyti edusti Suomea seksikkäässä asussa, joka toi mieleen Victoria’s Secretin alusvaatenäytöksissä nähtävät luomukset.­

Miss Universum -kisa on herättänyt paljon huomiota seksikkäiden kansallisasujensa takia, joissa ei kangasta ole tuhlattu:

Miss Ranska Iris Mittenrae kruunattiin Miss Universumiksi vuosi sitten. Iris edusti kotimaataan varsin niukassa kansallisasussa.­

Miss USA:n Olivia Jordanin asun kruunasivat näyttävät siivet.­

Miss Uruguay Bianca Sanchez purjehti vuoden 2015 kisoissa lavalle karnevaaliasussa.­

Michaela Söderholm on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa misseyden olleen hänen salainen haaveensa pienestä pitäen. Vuoden 1997 Miss Suomen Karita Tuomolan (nyk. Tykkä) kruunaus on ensimmäinen elävä muisto, joka on jäänyt Michaelan mieleen. Hän oli tuolloin viisivuotias.

– Katsoin joka vuosi kisat televisiosta ja haaveilin, että olisin joku päivä yhtä luonnollinen ja karismaattinen kuin he, Michaela muisteli Ilta-Sanomien haastattelussa lokakuussa.

Miss Universum kisoissa Michaela Söderholm uskoo vahvuuksiensa olevan kielitaito, pituus ja hänen siniset silmänsä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?