VR reagoi hillittömällä tavalla Ensitreffit-Esan sinkkuelämään – kuvasta nettihitti: ”Pieksämäen juniin ennustetaan ruuhkaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

VR reagoi hillittömällä tavalla Ensitreffit-Esan sinkkuelämään – kuvasta nettihitti: ”Pieksämäen juniin ennustetaan ruuhkaa”

Sinkku-Esa jatkaa naisten villitsemistä sosiaalisessa mediassa. Nyt mukaan rakkauden etsintään liittyi myös VR.

Esan ja Aliisan liitto päättyi Ensitreffit alttarilla -sarjan viimeisessä jaksossa.­

9.11.2017 16:30

Ensitreffit alttarilla -sarjassa nähty pieksämäkeläinen Esa on noussut nopeasti valtavaksi ilmiöksi somessa. Esa meni tosi-tv-ohjelmassa naimisiin Aliisan kanssa, mutta parin päätyi eroon. Parin yhteiseloa varjosti Aliisan epävarmuus, ja lopulta myös Esa alkoi empimään.

Hyvinkäällä asuva Aliisa myönsi avoimesti, ettei hän ihastunut Esaan eivätkä tunteet heränneet liiton aikana. Moni sarjaa seurannut katsoja tuntuu olevan Aliisan kanssa hyvin eri linjoilla, sillä sinkku-Esa on herättänyt reippaasti huomiota somessa ja kotisohvilla.

Pieksämäkeläinen Esa työskentelee VR:llä.­

Moni totesi parin eropäätöksen jälkeen Twitterissä, että kyllä Esalle varmasti ottaja löytyy. Mies hurmasi katsojat esimerkiksi sillä, että hän askarteli omalla verstaallaan koruja ja käyttöesineitä niin Aliisalle kuin tämän vuosia täyttävälle isällekin.

Nyt Esan uuden sinkkuelämän on huomioinut myös tämän työnantajana toimiva VR. Yhtiö julkaisi Facebook-sivullaan meemin, jossa se toivottaa Esalle onnea rakkauden etsintään.

– Toivotamme veturinkuljettajallemme Esalle onnea rakkauden raiteille, lukee kuvan kuvatekstissä.

VR on merkinnyt kuvan aihetunnisteilla #ESAonsinkku ja #yhteisellematkalle. Lisäksi hauskaa kuvaa koristaa teksti ”Pieksämäen juniin ennustetaan ruuhkaa”.

Esan ja Aliisan välejä Ensitreffit alttarilla -sarjassa hankaloitti myös pitkä välimatka. Aliisa tykästyi Pieksämäkeen paikkakuntana, mutta empi ajatusta hylätä unelmatyönsä ja muuttaa puolisonsa luo. Esa puolestaan harmitteli sitä, ettei kaukosuhteessa pidetty aivan niin paljon yhteyttä, kun hän olisi toivonut.

Esan ja Aliisan liitto ei kestänyt kovasta yrityksestä huolimatta.­

VR:n julkaisemaan kuvaan sinkku-Esasta on kerääntynyt kymmeniä kommentteja, joissa toivotaan muun muassa, että mies löytäisi ansaitsemansa rakkauden.

– Olen täällä, eräs nainen ilmoittaa vapaaehtoisuutensa Esan seuraavaksi vaimoksi.

– Esan työvuorot tänne, toinen vaatii.

– Hei Esa, mä on kans sinkku, kolmas kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?