Kuva: Heikoin lenkki -ohjelmasta tuttu Kirsi Salo aloitti rennon elämän Kolumbiassa – kyllästyi siloteltuun julkkiselämään ja tv-työhön - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuva: Heikoin lenkki -ohjelmasta tuttu Kirsi Salo aloitti rennon elämän Kolumbiassa – kyllästyi siloteltuun julkkiselämään ja tv-työhön

Kirsi Salo muutti Kolumbiaan ja omistaa siellä avokadotilan. Entinen juontaja julkaisi rennosta elämänmenosta paljon kertovan kuvan.

9.11.2017 9:51

Nykyään tantraohjajana ja hyvinvointivalmentajana toimiva Kirsi Salo, 50, tuli koko kansalle tutuksi MTV3:n Talousuutisten uutistenlukijana, Nelosen uutisten uutisankkurina sekä viihdeohjelmien Heikoin lenkki ja Tupla ja kuitti -juontajana.

Salo muutti jokin aika sitten Kolumbiaan, jossa hän omistaa avokadotilan. Hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa hauskoja kuvia uudesta elämäntyylistään, joka on Salon omasta mielestä paljon rennompaa kuin koti-Suomessa.

– Uudet businekset käynnistyneet Kolumbiassa lupaavasti... Rento meininki. Patjat testataan kadulla. Toisessa kaupassa koemakasin patjaa AUTOtiellä! Kaveri ohjaili autoja ohi. Rakastun koko ajan vaan enemmän tähän kolumbialaiseen elämänmenoon, Salo kirjoittaa.

Salo kuvaili uutta elämäänsä IS:n Ruudusta kadonneet -palstalla viime huhtikuussa.

– Pidän elämänmuutoksen kursseja. Minua on kiinnostanut lapsesta lähtien ihmisen mieli ja käyttäytyminen. Ihminen on kiinnostavampi kuin osakekurssit. Hiljattain ostin Kolumbiasta isohkon alueen, jonne on tarkoitus perustaa holistinen hyvinvointipaikka. Tulevaisuudessa olen itsekin voittopuolisesti siellä, Salo sanoi tuolloin.

Salo kertoi palstalla avoimesti, että tv-työssä on paljon osa-alueita, joita hän ei juurikaan elämäänsä kaipaa.

– Tv-ohjelmien tekeminen on hektistä, vaativaa työtä, muistikapasiteetin pitää olla äärimmäisessä käytössä. Ihmisiä kaipaan myös uutisten puolelta.

– Alituiset haastattelut, jatkuvaa meikkaamista ja edustamista, niitä en kaipaa yhtään. Ajatella, että se on jonkun unelma! Julkkishomma on itselle inhokki, kun pitää olla viimeistelty. Nykyään olen luonnollinen ja meikitön viidakkotyttö, Salo totesi.

Salo suuntasi ostamalleen avokadotilalle tänä vuonna ensimmäistä kertaa jo keväällä.

– Jos ei olisi lapsia, niin asuisin jo siellä pysyvästi, Salo sanoi IS:n haastattelussa keväällä.

Karibian rannikolla sijaitsevasta tilasta olisi tarkoitus tulla lomanviettopaikka ja toinen koti Salon läheisille.

– Vuodenvaihteeseen mennessä olisi tarkoituksena saada rakennettua lisää asuntoja perheelle ja ystäville, hän sanoi myös.

Kirsi Salo osti Kolumbiasta avokadotilan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?