Viihde

Kohun keskelle joutunut entinen uutisankkuri Pirkko Arstila puhui suunsa puhtaaksi aamu-tv:ssä – reagoi paljastavaan ”belfie-kuvaan” voimakkaasti

Julkaistu:

kohu
ET-lehden kolumnin takia kohun keskelle joutunut Pirkko Arstila vieraili MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelmassa.
MTV3-kanavan entinen uutisankkuri Pirkko Arstila, 79, joutui alkuviikosta suuren huomion kohteeksi, kun hänen ET-lehdessä julkaistua kolumniaan ruodittiin rankalla kädellä julkisuudella ja sosiaalisessa mediassa. Kohukolumnissa Arstila arvioi kassajonossa huomaamansa nuoren naisen vaatetusta ja ulkonäköä.

– En ole aiemmin nähnyt pöksyjä, joiden takapuoli on niin tiukka, että anatomia paljastuu. Kummut, kumpareet ja salainen sola, Arstila ihmettelee.

Hän jatkoi kuvailemalla naisen kehon ominaisuuksia ja ulkonäköä.

– Tytön ruumiinrakenne oli suomalais-ugrilainen eli lyhyet jalat, pullea takamus, runsas povi – muutaman vuoden kuluttua luvassa olisi paino-ongelmia. Hiukset pitkät ja latvoista hapsuuntuneet. Silmät kuin mascarakraatterit.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Puhui ajatuksistaan Huomenta Suomessa

Nyt Arstila vieraili MTV3-kanavan Huomenta Suomi -aamu-tv-ohjelmassa kertomassa ajatuksiaan kohusta.

– Tavoitekin oli herättää keskustelua siitä, mikä pukeutumisessa on sopivaa ja mikä ei. Tuntuu, että tästä on tullut anatominen näyttely, kun ihmiset käyttävät hirvittävän rumia housuja.

– Meitä on paljon vanhempia ihmisiä, joiden mielestä tämä arkipukeutuminen on mennyt sellaiseksi, että se ei ole mitenkään miellyttävää katsottavaa.

Arstila analysoi, että myös miesten pukeutumisessa olisi parantamisen varaa.

– Ei musta ole kovin hauska katsella miesten karvaista pyllyrakoa, Arstila ilmoitti.

Ohjelmassa juontaja näytti Arstilalle kuvaa, jossa poseerasi nuori nainen ”belfie-tyylisessä” kuvassa peilin edessä hyvin tiukoissa housuissa. Arstila totesi, että kuva on kaunis, mutta asu ei.

– Mielestäni ei ole todellakaan hyvää pukeutumiskulttuuria pukeutua pyllyhousuihin, Arstila jatkoi.

– Meitä on paljon vanhempia ihmisiä, jotka muistamme, että kouluun ei saanut tulla pitkissä housuissa. Vielä 70-luvulla esimieheni sanoi minulle, että älä tule kokouksiin housuissa. Silloin oli hirveän tarkkaa, miten pukeudumme mihinkin tilaisuuteen.

Tarkennettu juttua kello 8.31: Pirkko Arstila on kanavan entinen uutisankkuri. Hän jäi eläkkeelle MTV3:lta vuonna 2002.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt