Shannon, 29, vaihtoi armeijauran bikineihin – kurinalainen elämä toi upean vartalon - Viihde - Ilta-Sanomat

Shannon, 29, vaihtoi armeijauran bikineihin – kurinalainen elämä toi upean vartalon

Shannon Ihrke lähti armeijasta päästäkseen tavoittelemaan bikinimallin uraa.

8.11.2017 23:14

Amerikkalaisen Shannon Ihrken muutos sotilaasta malliksi on herättänyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Shannon, 29, liittyi armeijaan 19-vuotiaana ja työskenteli merijalkavoimissa yli neljän vuoden ajan.

Sotilasura vaihtui kuitenkin mallintöihin nuoren amerikkalaisnaisen lähtiessä tavoittelemaan bikinimallin uraa.

Muutamassa vuodessa Shannon onkin niittänyt menestystä mallimaailmassa ja päässyt esimerkiksi maineikkaan miestenlehti Maximin kanteen:

Hallinnollisissa tehtävissä merijalkaväessä työskennellyt Shannon kiittää Daily Starin haastattelussa kurinalaisen armeijaelämän olevan hänen treenatun vartalonsa takana.

– Vein kehoni äärirajoille ja opin pysymään rauhallisena kaaoksen keskellä. Olin osa jotain itseäni suurempaa ja rakastin sitä, Shannon kuvailee armeijaelämää.

Shannon kuvailee, ettei kadu päätöstään jättää merijalkaväki, mutta myöntää kaipaavansa entistä elämäänsä.

– Olen velkaa koko elämäni merijalkaväelle. Se oli syy herätä, kehittää itseäni ja asettaa itselleni tavoitteita. Naisena minun piti tehdä tuplasti enemmän töitä, jotta tunsin olevani muiden kanssa tasavertainen.

Shannon sanoo Daily Starille kohdanneensa paljon vähättelyä ja pilkkaa sukupuolensa takia, joten hän halusi näyttää kiusaajilleen mistä hänet on tehty.

– Monet sotilaat luulivat, etten pärjäisi fyysisesti heidän tahdissaan, tai etten ole yhtä vahva kuin muut. Tehtäväni oli osoittaa heidän olevan väärässä.

”Rakastan hampurilaisia”

Mallintyö on saanut nuoren amerikkalaisnaisen tuntemaan itsensä naisellisemmaksi.

– Armeijassa olin kuin yksi jätkistä. Tein parhaani sopiakseni joukkoon, etten erottuisi vain sen takia, että olen nainen.

Shannon pitää vartalonsa solakkana treenaamalla salilla neljä kertaa viikossa. Hän sanoo syövänsä herkkuja ja roskaruokaa, eikä ole innostunut trendidieeteistä.

– Rakastan kyljyksiä ja hampurilaisia. Erikoisuuksiani keittiössä ovat nyhtökana, browniet ja täytetyt sienet, Shannon hymyilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?