Tarja Turunen muutti Karibian paratiisisaarelle asumaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Tarja Turunen muutti Karibian paratiisisaarelle asumaan

Laulaja Tarja Turunen paljastaa IS:lle, että hän on perheensä kanssa asunut jo pari vuotta Antiguan saarella.

–Halusimme karata pois miljoonakaupungin melskeestä. Antigua on todella rauhallinen saari, Nightwishin laulajana aikoinaan tunnetuksi ponnahtanut Tarja Turunen kertoo IS:lle.­

8.11.2017 6:00 | Päivitetty 8.11.2017 7:05

Kansainvälisiin tähtiimme kuuluva Tarja Turunen on kiertänyt maailmaa kohta parikymmentä vuotta, mutta on maailmankansalaisellakin koti. Reilut kymmenen vuotta se oli aviomiehen synnyinmaassa Argentiinassa, mutta pari vuotta sitten elämää kiihkeästi sykkivä Buenos Aires jäi taakse. Uusi koti löytyi paratiisimaisista maisemista Karibialta.

Tarja Turunen uudella kotirannallaan Antiguassa.­

– Olemme asuneet Antiguan saarella reilut pari vuotta. Halusimme karata pois miljoonakaupungin melskeestä. Antigua on todella rauhallinen saari, Tarja paljastaa elämänsä uudet raamit.

Antigua on hurmannut myös Tarjan aviomiehen Marcelo Cabulin sekä perheen viisivuotiaan tyttären Naomin.

– Antigualla on aivan oma energiansa, joka rauhoittaa, mutta myös inspiroi. Molemmat ovat tärkeitä asioita. Olen viime vuodet mennyt tukka putkella, yhtään ei ole ehtinyt pysähtyä.

Tarja Turusen viisivuotias tytär Naomi Cabuli Turunen on perinyt äitinsä musikaalisuuden.­

Esiintymisten vaatiman jatkuvan matkustelun vastapainoksi Tarja on tarvinnut saarella vietettyä rauhallista kotielämää tasapainottamaan jaksamista.

– Siellä keskitytään vain elämän tärkeimpiin asioihin, joita ovat perhe, koti ja niitä ympäröivä rauha. Muuta ei tarvita, laulaja sanoo.

– On ihanaa, kun on paikka, jossa pystyy aidosti pysähtymään ja antamaan aikaa omille ajatuksilleen. Antigua tarjoaa menemiseeni täyspysähdyksen, sillä siellä ei ole yhtäkään ostoskeskusta, johon voisi lähteä viettämään aikaa.

Lue lisää Tarja Turusen urasta, perhe-elämästä ja joulusuunnitelmista aamun Ilta-Sanomista!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?