Tässä ovat uudet Putous-tähdet – mukana kolme todellista yllätysnimeä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat uudet Putous-tähdet – mukana kolme todellista yllätysnimeä!

MTV julkaisi tiistaina kevään 2018 ohjelmistonsa.

7.11.2017 10:50

Helsingin Tennispalatsissa tiistaina järjestetyssä tilaisuudessa julkistettiin MTV:n kanavien kevään ohjelmisto. Paikan päällä kausilanseerauksissa nähtiin koko joukko MTV:n kevään kirkkaimpia tähtiä. Tilaisuuden juonsivat Tuija Pehkonen ja Ile Uusivuori.

Tilaisuuden odotetuin hetki koitti, kun uudet Putous-tähdet julkistettiin. Seuraavan tuotantokauden näyttelijäkaarti pidettiin visusti salassa, mutta maanantaina Putouksen Facebook-sivuilla julkaistiin arvuutteleva kuva.

Suositun viihdeohjelman juontajana jatkaa tuttuun tapaan Roope Salminen. Keväällä 2018 nähtävä kausi on ohjelmalle jo kahdeksas.

Salminen asteli MTV:n tilaisuudessa lavalle ja esitteli uudet tähdet yleisölle.

Viime kauden nimistä mukana jatkavat Pilvi Hämäläinen, Mikko Penttilä, Ernest Lawson ja Timo Lavikainen. Ohjelman uudet tähdet ovat puolestaan Kiti Kokkonen, Pihla Penttinen sekä Alina Tomnikov.

Putouksessa nähdään kolme kokonaan uutta näyttelijätähteä.­

Pihla Penttinen on 39-vuotias näyttelijä. Hänen isänsä on näyttelijä Pertti Sveholm. Hänet on nähty lukuisissa elokuvatuotannoissa ja tv-sarjoissa, kuten elokuvissa Juoksuhaudantie, Saippuaprinssi ja Miesten välisiä keskustelua sekä tv-sarjoissa Pelkkää lihaa ja kylmäverisesti sinun.

Alina Tomnikov on 29-vuotias näyttelijä, joka muistetaan esimerkiksi elokuvasta Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus sekä tv-sarjoista Syke ja Downshiftaajat. Tomnikovilla oli rooli uudessa Tuntematon sotilas -elokuvassa: Hän esittää elokuvassa venäläistä naista.

Kiti Kokkonen on 43-vuotias näyttelijä ja kirjailija, joka on tehnyt mittavan uran esittävän taiteen parissa. Hänet on nähty lukuisissa tv:n viihdeohjelmissa. Hän on esiintynyt muun muassakolmessa Uuno Turhapuro -elokuvassa sekä kolmessa Onneli ja Anneli -lastenelokuvassa.

Edellisen kerran Putous nähtiin tv:ssä keväällä 2017. Tuolloin himoitun sketsihahmokilpailun voitti Pilvi Hämäläisen esittämä Aina Inkeri Ankeinen.

Artikkelia täydennetty lisätiedoilla kello 11.03. Korjattu juttua kello 12.43: Tomnikon esittää Tuntemattomassa sotilaassa venäläistä naista, ei sotilasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?