Nuori nainen salakuunteli 50-vuotiaiden vaimojen keskustelua lentokenttäbaarissa – lopputulos räjäytti sosiaalisen median - Viihde - Ilta-Sanomat

Nuori nainen salakuunteli 50-vuotiaiden vaimojen keskustelua lentokenttäbaarissa – lopputulos räjäytti sosiaalisen median

Kaksi naista keskusteli lentokenttäbaarissa aviomiestensä väijymisestä.

7.11.2017 8:01

BJ Colangelo -niminen nuori nainen istui yksinään lentokenttäbaarissa, kun hänen korvaansa sattui omituinen pieni keskustelunpätkä. Keskustelu onnistui lyömään myyntipäällikkönä työskentelevän nuoren naisen ällikällä, joten hän päätti kirjoittaa kuulemansa keskustelun omassa Twitter-profiilissaan julki.

Sen jälkeen tarinasta tuli nopeasti nettihitti Twitterin kautta. Ensimmäinen twiitti on kerännyt lähes 30 000 tykkäystä. Aiheesta on myös kerrottu uutislehdissä, kuten Independent-lehdessä viihdesivuilla.

Nainen kertoo kohutwiitissään, että hänen vieressään lentokenttäbaarissa istuu kaksi naista, jotka aikovat matkustaa toiselle puolelle maata narauttaakseen aviomiehensä harrastamassa seksiä yhdessä.

Kaksi naista vaikuttivat tarinan mukaan olevan toisilleen entuudestaan tuntemattomia.

– Toivottavasti saan sinusta siskon itselleni, jos menetän mieheni, nainen sanoi väittämän mukaan toiselle.

Keskustelu sai vieläkin uskomattomampia käänteitä. Toinen nainen ilmoitti, että hänellä on valtavasti purkkaa laukussaan, koska ”ei voisi huutaa miehelleen pahanhajuisella hengityksellä”. Nainen myös itki keskustelun lomassa.

Rauhallisempi naisista pohti, mikseivät heidän miehensä vain voisi olla rehellisiä heille.

– En välitä siitä, jos he ovat homoja. Minua harmittaa, jos he valehtelevat siitä.

Twiittien kirjoittaja ihmetteli sitä, että ei ole koskaan nähnyt yli 50-vuotiaita naisia näin täynnä elinvoimaa. Naiset suorastaan puhkuivat energiaa puhuessaan heitä kuohuttavasta aiheesta avoimesti toisilleen.

Naiset tilasivat lentokenttäbaarissa uuden kierroksen juomia ja esittelivät puhelimissaan lastensa ja lastenlastensa Halloween-kuvia.

– Miestemme pitäisi esittää Bertiä ja Ernietä, he vitsailivat.

Aiheesta twiittaillut nainen kutsui tuntemattomia keskustelijoita ”purkkanaiseksi” ja ”shottinaiseksi”. Lempinimet kirvoittivat Twitterissä riemua.

Kun viinit oli juotu, naiset lähtivät yksissä tuumin kohti lähtöporttia.

Mikä on huvittavin keskustelu, jonka sinä olet kuullut sivukorvalla julkisella paikalla? Kommentoi!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?