Katsojat tulistuivat: Popkaunotar pyllisteli tv-ruudussa – ”hävytön” asu suututti X Factor -yleisön - Viihde - Ilta-Sanomat

Katsojat tulistuivat: Popkaunotar pyllisteli tv-ruudussa – ”hävytön” asu suututti X Factor -yleisön

Laulajakaunottaren uimapukumainen asu nousi kohun kohteeksi.

6.11.2017 12:31

Laulajatähti Rita Ora, 26, pelmahti sunnuntai-iltana suositun brittiläisen X Factor -ohjelman lavalle uskaliaassa asussa. Aiemmin tähti on myös tuomaroinut sarjaa, mutta tällä kertaa hän oli ohjelmassa vierailevana esiintyjänä. Ora esitti yleisölle uuden sinkkunsa Anywhere.

Mirror-lehti uutisoi, että katsojat eivät juurikaan arvostaneet Oran uimapukumaista esiintymisasua ja koreagrafiaa, joka sisälsi varsin roiseja pyllistelyitä ja lantion keikutteluita.

Katsojat kommentoivat aihetta tulikivenkatkuisesti sosiaalisessa mediassa.

– Kertokaa nyt joku Ritalle, että hän voisi laittaa housut jalkaansa. Tämä on perheohjelma, Twitterissä hälistiin.

– En ymmärrä, missä hänen housunsa ovat. Esiintymisvaatteet ovat varmaan edelleen pukuhuoneessa odottamassa.

– Tämä on tosi kiusallista. Hän unohti housut kotiin.

– Hänellä oli varmaan tosi kiire lavalle.

Toisaalta osa ihasteli Ritan vartaloa ja heitti, että ei olisi mitään syytä sille, miksi Ritan täytyisi väkisin käyttää housuja. Joidenkin mielestä kohu oli todella turha.

– Kaikki laulajat käyttävät nykyään tällaisia vaatteita. Tässä ei ole mitään uutta, eräs kommentoi.

Rita Ora tuomaroi mukana ITV-kanavan ohjelmassa kaksi vuotta sitten Simon Cowellin, Cheryl Colen ja Nick Grimshaw’n rinnalla. Viimeiset pari vuotta hän on keskittynyt musiikin tekemiseen ja keikkailuun.

Brittien X Factoria seurattiin Suomessa viime vuonna todella tarkasti, kun suomalainen Saara Aalto otti osaa ohjelmaan. Aalto tuli kisassa lopulta huikeasti toiselle sijalle. Voiton kaappasi 24-vuotias Matt Terry, joka oli myös vahva ennakkosuosikki kisassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?