Ihmis-Kenin juhliminen karkasi rankasti käsistä – joutui Halloween-bileistä suoraan sairaalaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Ihmis-Kenin juhliminen karkasi rankasti käsistä – joutui Halloween-bileistä suoraan sairaalaan

Halloweenin juhliminen kuuluisassa bilekaupungissa oli yllättävän rankkaa ihmis-Kenille.

3.11.2017 17:23

Brasilialaisen Rodrigo Alvesin, eli ihmis-Kenin, elämästä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu.

34-vuotias Alves on noussut tunnetuksi sosiaalisessa mediassa muokattuaan ulkonäköään rajusti ja hengenvaarallisinkin keinoin. Sairaalassa Alves on viettänyt runsaasti aikaa: hänen kasvoihinsa on muun muassa iskenyt lihansyöjäbakteeri ja hänen hampaansa ovat irronneet.

Nyt Alves on joutunut jälleen sairaalareissulle, kertoo brittilehti Daily Mail. Tällä kertaa syynä ei kuitenkaan ole radikaalit kauneusleikkaukset, vaan sairaalareissu sai alkunsa villistä bileviikonlopusta Los Angelesissa.

Halloweenia Alves juhli muun muassa enkeliksi pukeutuneena.­

Alves kertoo juhlineensa viikonlopun aikana Halloweenia useissa eri tapahtumissa ja seurapiirijuhlissa. Halloween on Yhdysvalloissa merkittävä juhlatapahtuma, johon ottavat vuosittain näkyvästi osaa useat julkisuudesta tutut henkilöt.

Halloween-juhlinta kävi Alvesille kuitenkin niin rankaksi, että juhlahumuisen viikonlopun jälkeen Alves päätyi sairaalaan. Syynä oli juhlinnasta aiheutunut uupumus.

– Paloin ihan loppuun, kun juhlin Halloweenia Los Angelesissa. Jouduin sairaalaan heti palattuani takaisin Iso-Britanniaan, Alves kertoo.

Ihmis-Ken aikoo puhdistaa bileviikonlopun kuonat lähtemällä reissuun.

– Lähden välittömästi Intiaan puhdistautumaan, Alves paljastaa.

Alvesille on tehty käsittämättömät yli 60 kauneusoperaatiota, jotka ovat muokanneet hänet täysin tunnistamattomaksi.

Tänä syksynä hän kohautti paljastamalla haluavansa suorittaa vielä yhden operaation: hän haluaa korjata sukupuolensa.

Vaikka Alves on hionut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla vuosia näyttääkseen miespuoliselta nukelta, hän kertookin nyt haluavansa luultavasti vielä jonain päivänä korjata sukupuolensa naiseksi.

– Sitten teen sen, mitä Caitlyn Jennerkin teki. Kun lähestyn kuuttakymmentä, olisin mieluummin seksikäs vanha nainen kuin rapistunut vanha ukko, Alves pohdiskeli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?