Suomalaisyhtye ulos hevisuuruuden kiertueelta – kitaristi avaa kylmääviä kiertueoloja IS:lle: ”Meiltä alettiin kiristää rahaa”

Beast in Blackin pesti W.A.S.P.in kiertueella ei kestänyt kauaa.

Beast in Black ei hyväksynyt W.A.S.P.in menoa.

3.11.2017 14:16

Suomalainen metalliyhtye Beast in Blackin ja amerikkalaisyhtye W.A.S.P.in yhteistyö kiertueen muodossa on loppunut. Lokakuun lopulla alkaneen kiertueen oli tarkoitus kestää kuukauden verran. Liinat lyötiin kuitenkin kiinni vain alle viikon jälkeen.

Ilta-Sanomat tavoitti yhtyeen kitaristi Anton Kabasen kommentoimaan tapahtunutta.

– Lakiteknisistä syistä voimme ainoastaan kommentoida, että meitä kohdeltiin erittäin huonosti ja mitkään meille ennakkoon luvatut asiat eivät pitäneet.

– Lisäksi menetimme oikeuden soundcheckiin ja sokerina pohjalla meiltä alettiin kiristää rahaa, että saisimme soittaa, Kabanen kertoo.

Yhtye ilmoitti asiasta myös Facebookissa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kiertue on ohi Beast in Blackin osalta. Emme saaneet kohtelua, joka meille luvattiin. Olemme pahoillamme, mutta emme voi jatkaa kiertuetta W.A.S.P.in kanssa. Pahoittelut kaikille, jotka halusivat tulla katsomaan meitä livenä, päivityksessä lukee.

W.A.S.P. on vuonna 1982 perustettu yhdysvaltalainen heavy metal -yhtye.

Yli sadat kommentoivat julkaisua pettyneinä siitä, etteivät näekään Beast in Blackia kiertueella. Viesteissä myös kannustettiin huonosti kohdeltua yhtyettä.

– Vain muutama päivä ennen Barcelonaa... Ostin juuri liput!

– Ansaitsette hyvää ja rehellistä kohtelua.

– Lähtekää omalle kiertueelle! Olisin tullut katsomaan muutenkin vain teitä.

Beast in Blackin muodostavat Anton Kabasen lisäksi yhtyeen solisti Yannis Papadopoulos, basisti Mate Molnar, kitaristi Kasperi Heikkinen ja rumpali Sami Hänninen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?