Näin tehtiin Tuntematon sotilas – ennennäkemätön video elokuvan kulisseista julki! - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin tehtiin Tuntematon sotilas – ennennäkemätön video elokuvan kulisseista julki!

Tuntematon sotilas -elokuvaa kuvattiin ennätykselliset 81 päivää.

3.11.2017 10:41

Viikko sitten perjantaina ensi-iltansa saaneesta Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvasta on julkaistu making of -video.

  • Ennennäkemätön video kulisseista yllä!

Videossa nähdään elokuvan työryhmän työskentelyä niin kuvauspaikoilla kuin erilaisissa sää- ja luonnonolosuhteissa. Videolla näkyy, kuinka haastavissa olosuhteissa koko elokuvan työryhmä on työskennellyt. Mukana on myös kurkistuksia elokuvan kulissien hauskoihin hetkiin.

Elokuvaa kuvattiin ennätykselliset 81 päivää. Sitä kuvattiin eri vuodenaikoina ja eri puolilla Suomea.

Elokuvaa on näytetty elokuvateattereissa nyt viikon ajan ja se on rikkonut useita ennätyksiä. Tuntematon sotilas keräsi pelkästään avajaisviikonloppuna ilman ennakkonäytöksiä 121 827 katsojaa koko Suomessa. Ennakkonäytökset mukaan luettuna sen oli nähnyt avausviikonlopun jälkeen 170 265 katsojaa.

Elokuvasäätiön tiedottaja Reetta Hautamäki kertoi aiemmin, että elokuva tuotti avausviikonlopun aikana lipputuloja 1 652 017 euroa. Kun ennakkonäytökset lasketaan mukaan, tuotot ovat yli kolme miljoonaa euroa, tarkalleen sanottuna 3 080 125 euroa.

Tuntematon sotilas -elokuvan käsikirjoitus pohjautuu Väinö Linnan klassikkoromaaniin. Elokuvan pääosia näyttelevät Eero Aho (Rokka), Johannes Holopainen (Kariluoto), Jussi Vatanen (Koskela) ja Aku Hirviniemi (Hietanen).

Muissa rooleissa nähdään lukuisia sekä entuudestaan tuttuja että suurelle yleisölle uusia nimiä, muun muassa Hannes Suominen, Juho Milonoff, Samuli Vauramo, Matti Ristinen, Paula Vesala, Arttu Kapulainen, Joonas Saartamo, Andrei Alén, Marketta Tikkanen ja Diana Pozharskaya.

Alla olevalta videolta voit katsoa Tuntematon sotilas -elokuvan virallisen trailerin:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?