Eero Heinäluoma kihlasi Ayla-rakkaansa: ”Elämääni on tullut uusi valo”

Runsaan vuoden yhtä pitäneet kansanedustaja Eero Heinäluoma (sd) ja eduskunnassa jo vuosia Sdp:n ryhmässä työskennellyt Ayla Shakir kihlautuivat. – Totta se on. Kiitos onnitteluista, onnellinen pari sanoo.

– Elämääni on tullut uusi valo, kansanedustaja Eero Heinäluoma sanoo viitaten elämänkumppaniinsa Ayla Shakiriin. Pariskunta kihlautui alkuviikosta Budapestissa.

3.11.2017 6:12

Ilta-Sanomien tietojen mukaan jo vuoden yhdessä olleet kansanedustaja Eero Heinäluoma ja eduskunnassa työskentelevä Ayla Shakir kihlautuivat alkuviikosta.

– Kyllä. Näin onnellisesti on päässyt käymään, että olemme kihlautuneet. Elämääni on tullut uusi valo. Ja tuo valo valaisee myös syksyn pimeän keskellä, kansanedustaja Eero Heinäluoma kiittää Ilta-Sanomia onnitteluista.

Heinäluoman mielestä kihlaus oli luonteva jatkumo heidän onnelliseen yhteiseloonsa. Pari on viettänyt vapaa-aikojaankin paljon toistensa seurassa.

– Vietimme kesällä paljon aikaa yhdessä. Konserteissa, kahviloissa sekä veneillen. Kävimme myös ulkomailla. Viihdyimme hyvin toistemme seurassa. Tuntuu siltä, että Ayla on se oikea, Heinäluoma sanoo onnellisena.

Lue Eero Heinäluoman haastattelu kokonaisuudessaan Ilta-Sanomien painetusta lehdestä tai digilehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?