Me Naiset: Nylon Beat -Jonna tuhlasi menestysvuosiensa rahat – elää nyt miehensä tuloilla: loppukuusta lompakossa vain parikymppiä - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Nylon Beat -Jonna tuhlasi menestysvuosiensa rahat – elää nyt miehensä tuloilla: loppukuusta lompakossa vain parikymppiä

Jonna Geagea kertoo Me Naiset -lehdessä, että hänen miehensä kantaa vastuun perheen taloudesta.

2.11.2017 9:21

Jonna Geagea tuli tutuksi Nylon Beatista 1990-luvun puolivälissä. Geagean ja Erin Anttilan tyttöduo nousi huimaan suosioon ja myi satoja tuhansia levyjä Suomessa. Geagea oli suosionsa alussa vain 18-vuotias.

Nylon Beat lopetti toimintansa vuonna 2003, mutta teki kesällä 2007 vielä muutaman paluukeikan.

Geagea kertoi IS:lle aiemmin, että hän vetäytyi julkisuudesta menestyksensä jälkeen ja jäi lopulta kotiäidiksi. Tänä kesänä Geagea palasi vuosien jälkeen julkisuuteen ja alkoi työstää uutta musiikkia. Hänen paluusinglensä Pumppaa julkaistiin kesäkuussa.

Geagea kertoo Me Naisissa, että kotiäitiyden myötä hänen on täytynyt 1990-luvun menestysvuosien jälkeen opetella rahankäyttöä ja säästämistä uudelleen.

– Minua ei harmita elää mieheni tuloilla, kyseessähän on yhteinen sopimus. Kaikki, mikä on minun, on myös hänen. Ja toisinpäin. Toki tilanne on hänelle raskaampi, koska taloudellinen paine kohdistuu häneen, Geagea kertoo Me Naisille.

Nykyään 40-vuotias Geagea kertoo, että Nylon Beatin kultavuosina hän tuhlasi holtittomasti ja hankki kaiken, minkä halusi.

– Nylon Beatin aikoina totuin siihen, että rahaa oli ihan eri tavalla kuin nykyään. Pystyin ostamaan kaiken, mitä mieleen juolahti. Jos tykästyin kaupassa johonkin paitaan, ostin sen kaikissa mahdollisissa väreissä. Kaikki, mikä tuli, myös meni.

Geagea kertoo Me Naisille, että nykyään hänen lompakossaan on loppukuusta usein vain parikymppiä.

– Kaipaan Naikkari-ajoilta taloudellista vapautta, mutta totuus on, etten tarvitse niin paljon rahaa kuin minulla ennen oli.

Kotona vietettyjen vuosien aikana Geagea sai kaksi lasta. Hän kertoi aiemmin IS:lle kuluneiden vuosien olleen pääosin ihanaa aikaa, mutta äitiyden myötä myös rankkaa. Kahden leikki-ikäisen lapsen äiti on ollut väsynyt niin fyysisesti kuin henkisestikin.

– Tiesin, että äitiys on rankkaa, mutta silti se oli yllätys. En tiennyt aikaisemmin, mitä tarkoittaa olla fyysisesti väsynyt. Jos on ennen joskus ollut mitään pieniä univaikeuksia, niin ei ole enää – aivan sama, mitkä asiat painavat mieltä, uni tulee iltaisin. Ja jos yhtenä tai kahtena aamuna pystyy nukkumaan pitkään, ei se kata viiden vuoden univelkoja.

Oman lisänsä väsymykseen on toi se, että lapsia tuli yhden sijasta kaksi.

– Olen ollut henkisestikin loppu. Tämä on ollut elämäni ihaninta aikaa, mutta myös raskainta. Tulin mielestäni sopivassa iässä äidiksi, en olisi voinut yhtään aiemmin, Jonna uskoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?