Suosikkikoomikko pukeutui Kim Jong-uniksi – fanit tulistuivat näystä: ”Iljettävää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkikoomikko pukeutui Kim Jong-uniksi – fanit tulistuivat näystä: ”Iljettävää”

Fanit eivät pitäneet David Walliamsin naamiaisasua kovinkaan onnistuneena.

1.11.2017 21:55

Pikku-Britannia -sarjasta tuttu näyttelijä David Walliams pukeutui Halloween-kinkereihin Pohjois-Korean johtajaksi Kim Jong-uniksi.

Walliams, 46, oli pukeutunut mustaan pukuun, laittanut peruukin päähänsä, meikannut ihonsa eriväriseksi ja täydentänyt tyylinsä maskeerauksella, joka sai koomikon silmät näyttämään aasialaiselta.

David Williamsin vitsikkääksi tarkoitettu naamiaisasu ei saanut aivan sellaista vastaanottoa kuin koomikko oli toivonut.­

Walliamsin naamiaisasu on herättänyt valtavasti keskustelua sosiaalisessa mediassa ja osa tähden faneista pitää asua rasistisena.

Brittikoomikko tunnetaan Pikku-Britannia -komediasarjasta.­

Kim Jong-un.­

Monet kirjoittavat koomikon asun tuovan heille mieleen vanhat Hollywood-elokuvat, joissa aasialaissyntyisiä hahmoja saattoivatkin esittää valkoihoiset näyttelijät, jotka olivat maskeeranneet itsensä.

– Olisit voinut jättää maskeerauksen pelkkiin hiuksiin. Ei ollut tarvetta muokata silmiä tai ihonväriä, asua kritisoidaan sosiaalisessa mediassa.

– Iljettävää. Asu ei ole sopiva. Olisitko maalannut kasvosi mustaksi? Walliamsilta kysytään.

– Monien mielestä kyseessä on pelkkä naamiaisasu. Kim Jong-un on kuitenkin diktaattori ja vastuussa ihmisten kuolemasta. Onko Hitler muka teistä hauska hahmo esitettäväksi Halloweenina? twitterissä puhistaan.

Walliamsin tyylin täydensivät silmiin tehty maskeeraus.­

Walliams ei ole kommentoinut asunsa herättämää kohua julkisuudessa.

Kyseessä on jo toinen kerta kun koomikko on päätynyt otsikoihin varsin lyhyessä ajassa.

Sunnuntaina Walliams jakoi sosiaalisessa mediassaan Dubaissa otetun kuvan, jossa hän suikkaa suukon altaassa uiskentelevalle delfiinille.

Kuva aiheutti koomikon Instagram-tilillä kiivaan keskustelun siitä, kuinka eettistä delfiinien pitäminen vankeudessa on.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?