Aamulypsyn juontajakolmikon tulot jakautuivat epätasaisesti – vähiten tienannut Anni Hautala: ”Luonnollinen selitys” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aamulypsyn juontajakolmikon tulot jakautuivat epätasaisesti – vähiten tienannut Anni Hautala: ”Luonnollinen selitys”

Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajakolmikko, Jaajo Linnonmaa, Juha Perälä ja Anni Hautala, sai jokainen ansiotuloja mukavasti.

Juha Perälän, Jaajo Linnonmaan ja Anni Hautalan vetämä Radio Suomipopin Aamulypsy valittiin vuoden 2017 Radiogaalassa yleisöäänestyksellä vuoden parhaaksi radio-ohjelmaksi.­

1.11.2017 17:00

Huomiota herättää kuitenkin se, että kolmikon ehdoton tulokuningas oli Jaajo Linnonmaa.

Hän tienasi viime vuonna 139 061 euroa ansiotuloja ja 26 994 euroa pääomatuloa. Hän on osakkaana esimerkiksi ravitallissa ja urheiluseurassa. Palautuksiakin Jaajo saa 1 602 euroa. Yhteensä Jaajon tulot ovat siis yli 165 000 euroa.

Toisena tienaajien listalla tuli Juha Perälä, joka oli onnistunut myös tienaamaan itselleen mukavan tilipussin. Perälän ansiotulot vuonna 2016 olivat 116 949 euroa ja pääomatulot 2 euroa.

Anni Hautala ja Jaajo Linnonmaa työssään.­

Anni Hautala tienasi mieskollegoitaan vähemmän ja keräsi ansiotuloja 64 183 euroa. Pääomatuloja hänelle kertyi 8 078 euroa.

Linnonmaan suuria tuloja selittää osaltaan myös varmasti Nelosen suosittu Haluatko miljonääriksi? -visailu, jota Linnonmaa on vetänyt vuodesta 2016 saakka.

Myös Anni Hautala on ollut mukana muun muassa Kadonneen jäljillä- sekä Kaikki vastaan 1 -ohjelmissa.

Ilta-Sanomat tavoitti Anni Hautalan, joka kertoo, että kolmikon tuloeroille on luonnollinen ja yksinkertainen selitys. Esimerkiksi Hautalalla on osakeyhtiö, jonka kautta hän on maksanut itselleen palkkaa.

– Meillähän on myös eri yhtiömuotoja meidän kolmen kesken, Hautala sanoo, mutta muistuttaa, että naisten ja miesten palkkauksessa on paljon epäkohtia.

– Meidän alallamme ja muilla aloilla.

Alla olevalla videolla koostettuna tuttujen julkkisten tulotietoja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?