Jättiyllätys verotiedoissa: Nanna Karalahden tulot kasvoivat valtavasti – fitness-projektit lyövät leiville? - Viihde - Ilta-Sanomat

Jättiyllätys verotiedoissa: Nanna Karalahden tulot kasvoivat valtavasti – fitness-projektit lyövät leiville?

Julkaistu: 1.11.2017 8:54

Entinen kiekkotähti ja tämän vaimo Nanna ovat käyneet läpi myrskyisän vuoden.

Entinen kiekkotähti Jere Karalahti, 42, ja tämän puoliso Nanna Karalahti menivät naimisiin elokuussa 2015 ja saivat sen jälkeen nopeasti yhteisen lapsen, toukokuussa 2016 syntyneen Jax-pojan.

Jere Karalahden ansiotulot vuonna 2016 olivat 116 652 euroa ja pääomatulot 1079 euroa. Nousu on melkoinen, sillä vuonna 2015 ex-kiekkoilijan tulot romahtivat yli 200 000 eurosta 23 691 euroon.

Nanna Karalahden ansiotulot olivat vuonna 2016 104 668 euroa ja pääomatulot kaksi euroa. Mätkyjä Jere sai 49 711 ja Nanna 18 964 euron verran. Vuonna 2015 Nanna tienasi 33 455 euroa.

Mätkyjen jälkeen Nannalle jäi siis vuodelta 2016 käteen enemmän tuloja kuin aviomiehelleen.

Pariskunnan yhteiselo on ollut myrskyisää, sillä Nanna kertoi blogissaan viime keväänä parin eroavan vain 1,5 vuoden avioliiton jälkeen. Myöhemmin kesällä he kertoivat IS:n haastattelussa kuitenkin palaavansa yhteen ja jatkavansa elämäänsä avioparina. Avioerohakemusta käräjäoikeuteen ei koskaan jätetty. Parilla ei ole avioehtoa.

Karalahdella on Jaxin lisäksi kaksi lasta: Tytär Ronja avioliitosta Susanna Karalahden kanssa ja avioliiton ulkopuolinen lapsi valkovenäläisen Oksanan kanssa. Oksana Chaiko muutti Jeren perässä Suomeen ja on jättänyt käräjäoikeuteen monta kertaa vaatimuksia elatusmaksujen maksamisesta. Lisäksi Karalahdella meni takavuosina yli 7000 euron edestä Ronja-tyttären elatusmaksuja ulosottoon.

IS selvitti viime keväänä, että Karalahdet perustivat aivan hiljattain uuden yrityksen. Yrityksen toimialaa on kaupparekisterin tietojen mukaan tarjota liikunta- ja elämäntapakoulutusta, blogin kirjoitusta, mainoskuvauksia, konsultointia ja luennointia yksityisille henkilöille ja yrityksille.

Rojax Oy rekisteröitiin marraskuun alussa ja sen toimitusjohtajana toimii Jere Karalahti, hallituksen puheenjohtajana puolestaan Nanna Karalahti.

Karalahdet asuivat aiemmin hulppeassa vuokra-asunnossa Helsingin Kalasatamassa. Upea asunto henki valkoista sisustustyyliä ja skandinaavista designia. Karalahdet muuttivat äskettäin Keravalle ostamaansa omakotitaloon. Jere kertoi asiasta Arto Nybergille Ylellä.

Lue kaikki uutiset tuloista ja veroista täältä.

Ketkä Suomessa tienasivat yli 100 000 euroa? Katso IS:n verokoneesta.

Oheisella videolla kerrotaan, kuinka kuka tahansa voi etsiä suomalaisten verotietoja IS.fi:n verokoneesta ja verotoimistosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?