Katri Sorsa koki karmivan tilanteen – jokaisen äidin pahin painajainen: ”Menin lukkoon, enkä osannut toimia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Katri Sorsa koki karmivan tilanteen – jokaisen äidin pahin painajainen: ”Menin lukkoon, enkä osannut toimia”

Katri Sorsa kirjoittaa Instagramissaan säikähtäneensä lapsensa kuumekouristusta pahanpäiväisesti.

31.10.2017 16:40

Tosi-tv-tähti Katri Sorsa kertoo Instagramissaan pelottavasta tilanteesta, joka sai hänet paniikkiin. Sorsa kertoo sometilillään poikansa ruvenneen äkillisesti kouristelemaan, ja tosi-tv-tähti kuvailee unohtaneensa samantien kaiken oppimansa ensiavusta.

– Iso kiitos naapuri, ambulanssin henkilökunta ja Jorvin henkilökunta. Te autoitte ja rauhoititte äidin, joka ei sillä hetkellä osannut toimia, Katri Sorsa aloittaa kirjoituksensa.

– Pojallani oli tulehdus nielussa ja se nosti 38 asteen kuumeen. Kun mittasin kuumeen kotona mittari näytti 38,1... 30min tästä poikamme tärisi, sätki, vaahtoa tuli suusta ja hän muuttui täysin siniseksi. Pojan silmät menivät valkoisiksi ja pupillit kääntyivät. Sillä hetkellä unohdin kaiken, mitä olin oppinut. Menin paniikkiin ja en edes muistanut hätänumeroa. Juoksin poika peitossa puoli alastomana, paljain jaloin naapuriin, mistä soitettiin ambulanssi. Kun he tulivat... en muistanut edes sukunimeäni tai pojan oikeaa nimeä.

Sorsa kirjoittaa halunneensa kertoa tapahtuneesta, sillä tosipaikan tullessa vanhempi voi mennä täysin lukkoon pelottavassa tilanteessa. Hän kiittää sairaalan henkilökuntaa ja puolisoaan Sasua, jotka rauhoittelivat säikähtänyttä äitiä.

– Tämä vuorokausi oli elämäni pelottavin. Menin lukkoon, enkä osannut toimia... Siitä oppineena kaikki tiedot jääkaapin ovessa! Kirjoitan tämän, koska haluan avoimesti kertoa kuumekouristuksista. En ollut asiasta koskaan kuullutkaan, koska poikamme on harvoin kipeä. Pelästyin, koska kohtaus tuli todella rajuna. Olin varma, että poikamme kuolee. Menin tilaan, missä en ole koskaan ollut.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Kirjoitus on herättänyt paljon keskustelua Katri Sorsan Instagramissa, jossa muut vanhemmat kertovat joutuneensa samankaltaiseen tilanteeseen.

– Se on ihan normaalia että menee paniikkiin varsinkin kun on oma lapsi kyseessä. Mutta ajattele näin, osasit kumminkin hakea apua kun huomasit että olet paniikissa, Instagramissa kannustetaan.

– Voi Katri! Onneksi kaikki on nyt hyvin! Oon itse ihan samanlainen, että tosipaikan tullen menen ihan lukkoon, niin se vaan valitettavasti paniikki lamauttaa. Hirveesti pusuja ja haleja teille kaikille, Instagramissa toivotetaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?