Kevin Spaceyn kaapista tuloa pidetään taktikointina – avautumiselle täystyrmäys somessa: ”Häpeällistä, että yrität piiloutua sen taakse” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kevin Spaceyn kaapista tuloa pidetään taktikointina – avautumiselle täystyrmäys somessa: ”Häpeällistä, että yrität piiloutua sen taakse”

Twitterissä ihmetellään Spaceyn tapaa vastata Anthony Rappin syytteisiin.

30.10.2017 8:35

Näyttelijä Anthony Rapp, 46, syyttää Kevin Spaceyta, 58, seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

BuzzFeedin haastattelussa Rapp kertoi olleensa väitettyjen tapahtumien aikaan 14-vuotias, Spacey yli 26-vuotias.

Rapp kuvaili Spaceyn kiivenneen hänen päälleen sängyssä eräissä juhlissa, eikä Rapp pystynyt poistumaan tilanteesta.

Spacey puolustautui kertomalla, ettei muista tarkkaan 30 vuoden takaisia tapahtumia. Samalla hän pyysi anteeksi käytöstään ja kertoi myös olevansa homoseksuaali.

Twitterin käyttäjät ihmettelevät yrittääkö Spacey nyt kääntää puheen pois itse hyväksikäytöstä omaan seksuaalisuutensa.

– Aplodit sille, että olet vihdoinkin julkisesti se mikä olet. Pelkään kuitenkin pahoin, että lukijat sekoittavat nyt homoseksuaalisuuden ja alaikäisten teinien hyväksikäytön. Ne eivät ole sama asia. Laittamalla ne samalle viivalle ruokit uskonnollista oikeistoa, eräs kirjoitti Twitterissä.

While I applaud Kevin Spacey for speaking his truth, I'm afraid readers will confuse homosexuality and a desire for underage teens. They are not the same thing. By combining them, he's fed the fire of the religious right. https://t.co/Za7pEc5XGO— Gregory G. Allen (@GregoryGAllen) October 30, 2017

– Se, että tulit kaapista ei ole hyvä syy käytöksellesi. Häpeällistä, että yrität piiloutua sen taakse, toinen murahti.

– Aika ällöttävää, että yrität kääntää uhrin tarinan omaksi tarinaksesi. Onnittelut silti kaapista tulosta, kolmas totesi.

Feels kinda gross that you’re turning a story that should be about the victim (s)...into a story about you? Congrats on coming out, I guess?— Jordan (@jordansdiamonds) October 30, 2017

– Miksi 14-vuotias ylipäätään oli asunnossasi, jos siellä juhlittiin ja juotiin viinaa? neljäs kyseli.

– Olen niin pettynyt. Ja loukattu. Tämä sinun niin kutsuttu ”anteeksipyyntösi” on vain epätoivonen yritys selitellä tekojasi, viides murahti.

– Ei Kevin, näin ei pyydetä anteeksi seksuaalista hyväksikäyttöä. Pyydä anteeksi sitä mitä teit. Älä pyydä anteeksi uhrisi tunteita tapahtuneesta. Haista p****a, kuudes tylytti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?