Hollywood-tähti Kevin Spacey tuli kaapista – vastaa kollegan syytöksiin seksuaalisesta ahdistelusta: ”Haluan olla asian kanssa rehellinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähti Kevin Spacey tuli kaapista – vastaa kollegan syytöksiin seksuaalisesta ahdistelusta: ”Haluan olla asian kanssa rehellinen”

Kevin Spacey on tullut kaapista kollegansa Anthony Rappin syytösten seurauksena.

30.10.2017 7:54

Hollywood-tähti Kevin Spacey, 58, on ilmoittanut olevansa homoseksuaali.

Oscar-palkittu näyttelijä julkisti virallisen tiedotteen, kun viihdesivusto BuzzFeedin haastattelema näyttelijä Anthony Rapp, 46, kertoi Spaceyn käyttäneen tätä seksuaalisesti hyväksi. Rapp oli väitettyjen tapahtumien aikaan vain 14-vuotias, Spacey yli 26-vuotias.

Spacey vastasi syytöksiin Twitterissä.

Rapp kuvaili sivustolle, kuinka Spacey kiipesi hänen päälleen sängyllä juhlissa, eikä nuori näyttelijä kyennyt poistumaan tilanteesta. Rapp tunnusti, ettei ole koskaan puhunut asiasta kenellekään.

Spacey puolustautui syytöksiin Twitter-tilillään.

pic.twitter.com/X6ybi5atr5— Kevin Spacey (@KevinSpacey) 30. lokakuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulla on näyttelijänä paljon kunnioitusta ja ihailua Anthony Rappia kohtaan. Olen kauhuissani kuullessani hänen tarinansa. En rehellisesti muista tällaista koskaan tapahtuneen, ja vaikka olisi, se olisi ollut 30 vuotta sitten, Spacey puolustautuu julkaisemassaan tiedotteessa.

– Jos toimin, kuten hän väittää, olen velkaa nöyrimmän anteeksipyyntöni äärimmäisen epäsopivasta, humalaisesta käytöksestä. Olen pahoillani, että hän on kantanut näitä tuntemuksia mukanaan kaikki nämä vuodet, hän jatkaa.

Anthony Rapp on avoimesti homoseksuaali.

Spacey väittää, ettei muista tapahtumia, sillä niistä on jo yli 30 vuotta. Samalla hän kertoo ensimmäistä kertaa julkisesti olevansa homoseksuaali.

– Olen rakastanut ja olen ollut romanttisesti tekemisissä miesten kanssa koko elämäni. Valitsen nyt elää homoseksuaalina. Haluan olla tämän asian kanssa rehellinen ja tutkia omaa käytöstäni, Spacey tunnustaa.

Spacey ei ole aiemmin kommentoinut huhuja seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Vielä vuonna 2010 amerikkalaissivusto Daily Beastin haastattelussa Spacey kieltäytyi kommentoimasta seksuaalista suuntautumistaan.

– Kenenkään yksityiselämän ei tarvitse olla julkista. Ne ovat vain juoruja, hän tuumasi sivustolle tuolloin.

Kevin Spacey tunnetaan rooleistaan elokuvissa American Beauty (1999), L.A. Confidential (1997) sekä Epäillyt (1995), josta hän voitti parhaan miessivuosan Oscar-palkinnon. Hänet tunnetaan myös suositusta House of Cards -draamasarjasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?