Madventuresin Tunna Milonoff ja Jenni-vaimo häkellyttivät yleisön – kuva Halloween-asusta ällistyttää: ”Lapasesta lähtenein asuni ikinä”

Tunna ja Jenni Milonoff pukeutuivat huikeaan Halloween-asuun viikonloppuna.

Kuvassa Milonoffit Linnan juhlissa 2016.

29.10.2017 19:39

Madventuresista tuttu toimittaja ja näyttelijä Tunna Milonoff julkaisi Instagramissa kuvan Halloween-juhlien tiimellyksestä. Otoksessa hän poseeraa yhdessä vaimonsa Jennin kanssa mielettömässä Halloween-asussa.

– Kovimmat Halloween-bileet ja ehkä lapasesta lähtenein asuni ikinä. SHIVA ja PARVATI kiittää & kuittaa! BOM SHIVA! BOLENATH! Milonoff hulinoi tekstissään.

Kuva on kiistatta näyttävä. Jenni Milonoff edustaa omana kauniina itsenään kultaisessa mekossa, mutta päästä varpaisiin sinistä Shiva-hahmoa olisi hyvin vaikeaa, jos ei jopa mahdotonta tunnistaa Tunnaksi, mikäli ei tietäisi totuutta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Mitä kyseiset hahmot sitten ovat? Shiva on hindulaisen jumaluusopin tuhoava ja samalla myös luova jumala. Bolenath on yksi Shivan nimistä, joka viittaa siihen, miten helppoa Shivaa on miellyttää.

Shivan puoliso ja feminiininen energia on hindulaisuudessa Parvati, joka on myös valon ja energian ruumiillistuma.

Riku Rantala ja Tunna Milonoff puolisoineen edustivat Linnan juhlissa viime vuonna.

Jenni Milonoff luotsaa Suomessa nepalilaista Ilo by Dakini -vaatemerkkiä. Hän toimii myös joogaohjaajana ja stylistina. Päivityksestä ei selviä, onko hänen kullanhehkuinen asunsa Ilo by Dakini -merkin mallistosta.

Milonoffit ovat olleet naimisissa vuodesta 2003, ja heillä on yhdessä kaksi lasta.

Milonoffit edustivat yhdessä muun muassa Linnan juhlissa 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?