Seksisymboli Megan Fox sai tylyt potkut Transformers-elokuvasta – itsepäinen tähti ei suostunut pyytämään tekoaan anteeksi

Megan Fox sai potkut Transformers-elokuvasarjasta vuonna 2009.

Megan Fox tunnetaan rääväsuisena naisena. Hän sai Transformersista potkut suoran tilityksensä takia.

29.10.2017 16:37

Megan Fox on valittu lukuisia kertoja maailman seksikkäimmäksi näyttelijätähdeksi. Seksikkyys on ollut tähden taakka ja toisaalta aputekijä uralla. Hän on tehnyt lukuisia rooleja, jotka suorastaan tihkuvat seksikkyyttä.

Fox on esittänyt 2000-luvun Transformers-elokuvasarjassa naistähti Mikaela Banesia. Hänet nähtiin elokuvasarjan ensimmäisessä osassa vuonna 2007 ja Transformers: Kaatuneiden kosto -kakkososassa vuonna 2009.

Transformersin kakkososassa Fox esiintyi yhdessä Shia LaBeoufin kanssa.

Vuonna 2009 Transformersista puuhailtiin kolmatta jatko-osaa, ja Fox oli jo valittu Mikaelan rooliin. Hän sai kuitenkin potkut pestistä ja tilalle valittiin nouseva malli-näyttelijätähti Rosie Huntington-Whiteley.

Potkut tulivat välittömästi sen jälkeen, kun Fox oli tylyttänyt ohjaaja Michael Bayta lehtihaastattelussa.

– Hän haluaa luoda mielipuolista ja kuuluisaksi muodostunutta hullun mainettaan. Hän haluaa olla kuvauksissa kuin Hitler, ja hän onkin, kuului potkut tuonut lausahdus.

Megan vuonna 2009.

Näyttelijä kertoo nyt Cosmopolitanin haastattelussa, miltä kohupotkujen saaminen tuntui. Ymmärrettävästi niistä kirjoitettiin juttuja ympäri maailmaa. Hollywood-tuotannoista annetaan todella harvoin potkuja isoille näyttelijätähdille kesken kuvausten.

– Se oli ehdottomasti urani heikoin hetki. Mutta ilman sitä en olisi oppinut läksyäni niin nopeasti kuin silloin. Minun olisi vain pitänyt pyytää anteeksi, mutta kieltäydyin. Olin silloin, 23-vuotiaana, liian itsetietoinen, Fox sanoi Cosmopolitanille.

Fox tunnetaan rääväsuisena naisena. Hän puhui aiemmin avoimesti biseksuaalisuudestaan, yliaktiivisesta libidostaan ja siitä, miten vihaa Disneytä. Tähti on myös tilittänyt siitä, miten vihaa rooliaan seksisymbolina.

Nykyään 31-vuotiaalla tähdellä on kolme lasta, eikä hän halua, että lapset kasvavat samanlaiseen maailmaan kuin missä hän itse varttui ja loi uraansa.

– Vanhanaikainen miehinen näkökulma mainoksissa on edelleen voimissaan. Toivottavasti se on poissa sitten, kun lapseni kasvavat, hän totesi.

Fox on ollut vuodesta 2010 naimisissa näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa. Pariskunnalla on yhdessä kolme lasta.

– On biologinen fakta, että seksi myy. Kunpa se vain olisi vähän sukupuolisesti tasa-arvoisempaa. Se ei ole väärin, mutta sen pitäisi kulkea molempiin suuntiin, hän lisäsi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?