Karseat seuraukset: uutisankkurit testasivat maailman tulisinta chliä kesken lähetyksen – yksi teki suuren virheen maistelun jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Karseat seuraukset: uutisankkurit testasivat maailman tulisinta chliä kesken lähetyksen – yksi teki suuren virheen maistelun jälkeen

Uutisankkuri maistoi maailman tulisinta sipsiä hurjin seurauksin.

27.10.2017 22:50

Denveriläisen uutisankkurin Natalie Tysdalen keskiviikko ei mennyt ihan putkeen, kun hän pelasi kollegoidensa kanssa aamulähetyksessä ”yhden sipsin haastetta”.

KWGN:n lähetykseen tuotiin maailman tulisimpia Paqui-sipsejä, jotka sisältävät maailman tulisimmaksi luokiteltua chililajiketta Carolina Reaperia.

Tysdal ja neljä muuta ruudussa ollutta juontajaa maistoivat kyseisiä naksuja ja heidän reaktionsa olivat hyvin erilaiset. Muut juontajat selvisivät syömisestä suurin piirtein kunnialla, mutta Tysdal ei kestänyt tulista makua.

Naisen Facebook-sivuillaan jakamassa videossa näkyy, kuinka hän hörppää hieman kahvia palan painikkeeksi, mutta se oli pahin mahdollinen virhe, sillä se teki tilanteen vain pahemmaksi – niin pahaksi, että hän joutui oksentamaan kesken suoran lähetyksen.

– Ajattelin olevani okei siihen saakka, kun join kahvia huuhdellakseni sipsin alas. Oksensin, en voinut hengittää ja tuntui kuin suustani, nenästäni ja korvistani olisi tullut tulta, Tysdale kirjoittaa somessa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tysdalen mukaan mikään ei tuntunut auttavan tilanteeseen.

– Join pullollisen vettä, lasin maitoa, söin teelusikallisen hunajaa ja kolme pastillia ja edelleen poltti.

Tuntia myöhemmin uutisankkuri kertoo saaneensa hirvittävän päänsäryn ja vielä kolmen tunnin päästäkin hänen olonsa oli kaamea.

– Tuntuu kuin joku olisi hakannut minut pimeällä kujalla. (...) HULLUA! En suosittele tätä, Tysdale päättää kirjoituksensa.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Voice.fi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Radio Rockin juontaja Marce on maistanut samaista chililajiketta. Elokuussa Tampereella järjestettiin Chilifest Finland -tapahtuma, jossa Marce nappasi suuhunsa Carolina Reaperia.

Miehen hymy hyytyi heti ensipuraisulla juontajan pärskiessä ja yskiessä.

– Tässä tehdään radiolähetystä niin pitäisi pystyä puhumaan samaan aikaan... Marce sanoi sanotuksi silmiensä täyttyessä kyynelistä.

– Suomen paras radiolähetys ja jätkä itkee ja hikkaa! Marce nauroi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?