Antti Majanlahti siunattiin haudan lepoon – koskettavat hautajaiset: ”Me muistamme sinua ikuisesti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Majanlahti siunattiin haudan lepoon – koskettavat hautajaiset: ”Me muistamme sinua ikuisesti”

Antti Majanlahti saatettiin haudan lepoon Viinikan kirkossa Tampereella.

Antti Majanlahden kuvan vieressä palaa kynttilä Uuden päivän studiolla.­

27.10.2017 16:05

Näyttelijä Antti Majanlahti saatettiin perjantiana haudan lepoon Viinikan kirkossa Tampereella. Saattajien joukossa oli paljon teatterialan ihmisiä. Antti oli varmasti Suomen jokaiselle teatterilaiselle tuttu.

Seitsemän vuotta Antti Majanlahden näkyvin rooli on ollut Uusi päivä -sarjan Asko Haavisto. Uuden päivän studion lämpiössä on pöydällä Antin kuva ja sen vierellä kynttilöitä ja kukkia.

Inga Sulin näytteli tv-sarjassa Antti Majanlahden roolihahmon äitiä. –Muistamme Anttia joka päivä, Inga Sulin sanoo.­

– Muistamme Anttia joka päivä, kertoi näyttelijä Inga Sulin. Hän näyttelee Antin roolihahmon äitiä, Aino Haavistoa.

Kirjailija-näyttelijä Anna-Leena Härkönen oli Antti Majanlahden opiskelutoveri Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksella. Härkönen toi punaisen ruusun Antin arkulle.

– Rakas Antti, kiitos ystävyydestä ja työtoveruudesta. Oli ihana saada tuntea sinut, Anna Leena Härkönen sanoi.

Antti Majanlahti siunattiin kotitalonsa vieressä sijaitsevassa Viinikan kirkossa. Matka kotoa kirkolle on lyhyt, mutta raskas. Majanlahtea hyvästelemään oli saapunut myös näyttelijä Juhani Laitala.­

Anu Niemi näytteli Uudessa päivässä Antti Majanlahden roolihahmon vaimoa.

– Ei tätä ihan vielä oikein ymmärrä. Kun on yli seitsemän vuotta tv-sarjassa ihmisen kanssa naimisissa, niin tässä on oma suru ja roolihahmon suru. Aina ei oikein tiedä, kumpi suree, Anu Niemi kertoi.

Uuden päivän studion lämpiön pöydällä on Antti Majanlahden kuva, ja sen vierellä kukkia ja kynttilöitä.­

Ensimmäisenä punaisen ruusun laskivat arkulle Antin vaimo Marja-Leena Majanlahti ja lapset Emma ja Eino, sitten isä Mikko Majanlahti ja sen jälkeen muut läheiset.

Antti Majanlahti siunattiin kotitalonsa vieressä sijaitsevassa Viinikan kirkossa. Matka kotoa kirkolle on lyhyt mutta raskas. Rakastaan saattamassa vaimo Marja-Leena ja lapset Emma ja Eino.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?