Viihde

Näin Tomi Metsäketo kommentoi Mamma Mia! -potkujaan

Julkaistu:

mamma mia
Tuotantotiimi on arvioinut Tomi Metsäkedon tulevaisuutta Mamma Mia! -musikaalissa ja käynyt rakentavaa keskustelua hänen kanssaan.
Musikaalin ensi-ilta on toukokuussa 2018.

Laulaja on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa yksityiselämänsä käänteiden vuoksi.

Sosiaalisessa mediassa on käyty kiivasta keskustelua Metsäkedon käyttäytymisestä naisia kohtaan. Metsäketoon kohdistuvista syytöksistä kertoi ensimmäisenä Seiska.

Kohun vuoksi Metsäketo joutui MTV:n päätöksestä jättämään Tähdet, tähdet -ohjelman kesken. Mamma Mia! -musikaalin vastaava tuottaja Johan Storgård myönsi IS:lle maanantaina, että Metsäkedon kohtalosta musikaalissa on keskusteltu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Keskiviikkona musikaalin tuotantotiimi ilmoitti, että Metsäketo ei jatka roolissaan.

Voit lukea Ilta-Sanomien uutisen aiheesta täältä.


Tomi Metsäketo kommentoi uutista tuoreeltaan heti tiedotteen jälkeen virallisella Facebook-sivullaan.

– Olen saanut tänään kuulla, että minut on suljettu pois kevääksi suunnitellusta Mamma Mia -musikaalista. Olen tästä tiedosta luonnollisesti pettynyt ja surullinen, Metsäketo kirjoittaa ja jatkaa.

– Jatkan yhä vuoden loppuun asti kestävää kiertueen ja konserttien sarjaa, jonka jälkeen alan suunnitella kevääksi uusia työtehtäviä musiikin saralla. Haluan samalla kiittää kaikkia ihailijoitani siitä suuresta kannustuksesta ja tuesta, jota olen viime päivinä saanut.Jutun alussa olevalla videolla Metsäketo kertoo Mamma Mia! -musikaalista.