Viihde

Energinen ja räiskyvä show! Tältä näytti Fitnessmalli 2017 -finaali – video tiukasta taistosta

Julkaistu:

fitnessmalli 2017
Ilta-Sanomat julkaisee Fitnessmalli 2017 -finaalin videotallenteen kokonaisena. Kisan voiton vei Meri Turunen, mutta mitä tapahtui ennen sitä?
Rovaniemeläinen Meri Turunen, 21, julistettiin sunnuntaina Fitnessmalli 2017 -voittajaksi. Ilta-Sanomat näytti vauhdikkaan finaalishow’n suoraan livelähetyksenä ja nyt voit katsoa koko show’n yllä olevalta videolta!

Kilpailussa toiseksi sijoittui Anni Vallius ja kolmanneksi Elina Leskinen. Kilpailun finaali järjestettiin I Love Me -messuilla sunnuntaina. Kilpailu kiinnosti selvästi messukävijöitä ja hyvinvoinnin ystäviä, sillä paikalle oli kerääntynyt runsaasti yleisöä.


Energisessä ja räiskyvässä show’ssa jokaisella yhdeksällä finalistilla oli oma osuutensa ja naiset esiintyivät myös yhdessä. Näyttävät tanssikoreografiat oli suunnitellut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tanssija Kia Lehmuskoski.


Fitnessmalli-kilpailu on tänä vuonna ollut paljon otsikoissa kilpailun muuttuneiden sääntöjen vuoksi. Uudistetussa kilpailussa etsittiin hyvinvointialan uutta sometähteä ja mediapersoonaa. Muutoksia tuli myös kisan arvosteluun: naisten fyysisiä ominaisuuksia ei vertailtu eikä kilpailuun kuulunut kovia dieettejä. Finalisteilta odotettiin kuitenkin hyvinvointialalle soveltuvaa olemusta. Kilpailuun haki mukaan 442 naista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt