Äkillisesti sairaalahoitoon joutunut Janna on edelleen kipeänä – aikoo jatkaa Tähdet, tähdet -kisassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Äkillisesti sairaalahoitoon joutunut Janna on edelleen kipeänä – aikoo jatkaa Tähdet, tähdet -kisassa

Äkilliseen sairaalahoitoon viikonloppuna joutunut laulaja ja Tähdet, tähdet -kilpailija Janna päivitti kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan.

24.10.2017 17:56

Äkillisesti sairaalahoitoon lauantaina joutunut laulaja Janna päivittää Instagramissa tuoreita kuulumisiaan. Janna joutui yllättäen jättämään sunnuntai-iltaisen Tähdet, tähdet -lähetyksen väliin, kun hän joutui sairaalaan ankaran viruksen vuoksi.

Nyt tiistaina Instagramissa julkaisemassaan tekstissä Janna kiittää fanejaan ihanista tsemppiviesteistä.

– Nyt näytetään tälle pöpölle kieltä ja pistetään todellinen taistelumode päälle! Janna kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Liikuttaa ihan mielettömästi että niin moni välittää! On se kumma miten huonoon kuntoon joku vatsapöpö voi pienen ihmisen äkillisesti viedä. Olo on jo onneksi parempi, vaikka vielä olenkin kipeä, joten eiköhän tämä tästä taas pian iloksi muutu.

Janna kertoo luulleensa, että hänen taipaleensa Tähdet, tähdet -ohjelmassa loppui sairastumisen vuoksi.

– Ajattelin automaattisesti, että koska jouduin sunnuntaina jäämään pois lähetyksestä, että tipun pois ohjelmasta. Ajattelin että on vähän epäreilua muita upeita artisteja kohtaan, että olen pois kokonaisen jakson ja saan silti jatkaa ohjelmassa. Mutta tuotantoyhtiön ja muiden artistien kannustamana esiinnyn kyllä mielelläni ensi sunnuntaina taas, Janna kertoo.

Laulaja kertoo tällä hetkellä tekevänsä kaikkensa, että hän tervehtyy ja on iskussa sunnuntain lähetyksessä.

– Täysillä mennään, vaikka pää vähän kainalossa.

Janna kertoo tekstissään Instagram-kuvansa olevan todellisuudessa otettu muutama viikko sitten, kun hän omien sanojensa mukaan oli ”ihan fresh”.

Jannan lisäksi Tähdet, tähdet -laulukisassa esiintyvät Erika Vikman, Elias Kaskinen, Erja Lyytinen, André Linman, Nelli Matula, Mikael Saari, Jannika B ja Veeti Kallio. Kisassa oli mukana myös Tomi Metsäketo, jonka MTV pudotti kisasta pois viime lauantaina. Metsäketo on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa yksityiselämänsä käänteiden vuoksi ja sosiaalisessa mediassa on käyty kiivasta keskustelua Metsäkedon käyttäytymisestä naisia kohtaan. Metsäketoon kohdistuvista syytöksistä kertoi ensimmäisenä Seiska.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?