Viihde

Janni Hussia kiusattiin teininä reisiensä takia – julkaisi voimaannuttavan bikinikuvan: ”Ikävä lause voi syöpyä syvälle mieleen”

Julkaistu:

blogi
Fitnessmalli Janni Hussi vieraili viime viikonloppuna I Love Me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.
Janni Hussi katsoi paikan päällä myös Ylen verkkovetoisessa Vaakakapina-projektissa mukana olevien Jennyn ja Saaran esitelmää.

Vaakakapinassa kapinoidaan pikadieettejä vastaan ja opetellaan rakastamaan omaa peilikuvaa.

Janni Hussi kirjoittaa blogissaan tiistaina, että varsinkin esityksen lause ”Päätin, että sitten kun olen laihtunut sen ja sen veraan, olen tarpeeksi hyvä ja voin värjätä hiukseni” kolahti.

Hän jatkaa kertoen fitnesskilpailuajoistaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Aina peilin eteen mentyäni ajattelin “sitku mä olen kisakunnossa oon varmasti maailman onnellisin. Sit mä ostan itelleni kivan näkösiä vaatteita, koska sitte ne istuu hyvin”. Ja miten siinä sitten kävikään. Mimmi kiristyi kuin viulunkieli, suorastaan olemattomiin ja siltikin tuntui että reidessä on liikaa rasvaa, olkapäät on liian pienet ja vastapalikat ei erotu tarpeeksi selkeästi, Hussi kirjoittaa.


Hän sanoo, että kisojen jälkeen kamppailu vasta alkoikin. Tiukan dieetin jälkeen vartaloon tuli väkisinkin nestettä ja rasvaa. Samalla pääkoppa meni sekaisin.

– Yhtäkkiä peilistä katsoikin hirveä “läski”, joka oli kaukana siitä fitness-beibestä, jota halusin olla. Nyt kun katson noita kuvia taakse päin, niin olin edelleen todella kireässä ja kovassa kunnossa.

Hussi jatkaa, ettei enää suostu vihaamaan vartaloaan.

– Jos jotain, niin mun keho ansaitsee kaiken rakkauden ja hyvän kohtelun mitä mä vaan sille voin ikinä antaa. Samoin ansaitsee sun kehosi.

Fitnessurheilija otti asiaan kantaa myös Instagam-tilillään, jossa kertoo, että sai teini-iässä ikäviä kommentteja.

– Teininä sain kommenttia mun ”paksuista” reisistä. Ne onkin aina olleet mun akilleen kantapää, joita syyllistyn morkkaamaan huonon päivän koittaessa. Joskus yksi ikävä lause voi syöpyä niin syvälle mieleen, että sen muistaa lopun ikää. Mieti siis miten just SÄ puhut muille, Hussi kirjoittaa kuvan yhteydessä.Jos kuva ei näy, voit katsoa kuvan täältä.

Hussi paljasti syyskuussa, että muuttaa syksyllä hetkeksi Espanjan auringon alle yhdessä komediaryhmä Biisonimafian kanssa. Porukan on tarkoitus kuvata sketsejä ja muuta videomateriaalia.
  • Alla olevalla videolla Janni Hussi esittelee viisi tehokasta treeniliikettä, jotka voi tehdä vaikkapa kotona.

Takaisin Hussi palaa vasta vuoden lopussa. Hän intoili blogissaan tulevasta projektista ja odotti erityisesti sitä, että pääsee näyttelemään. Hän on tehnyt yhteistyötä komediaryhmän kanssa jo pitkään ja kertookin tulevansa hyvin toimeen miesporukan kanssa.

– Olen saanut porukassa nimekseni Jussi, ihan jo käytännöllisyydenkin takia, kun jonkun huutaessa Janni tai Janne me ei koskaan kuulla kumpaa huudetaan, joten J. Hussista tuli nyt sitten Jussi. Sopii hyvin, sillä olen porukassa kuin yksi jätkistä, Hussi kertoi blogissaan.

Hussi onkin lisännyt Instagram-tililleen useita kuvia elämästään väliaikaisessa kotipaikassaan.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt