Paulin, 38, riehakas illanvietto Taiwanissa lähti täysin lapasesta – kuva leviää: vaimo raivostui silmittömästi - Viihde - Ilta-Sanomat

Paulin, 38, riehakas illanvietto Taiwanissa lähti täysin lapasesta – kuva leviää: vaimo raivostui silmittömästi

Riehakas illanvietto päättyi tapahtumaketjuihin, jotka ovat kuin suoraan Kauhea kankkunen -elokuvasta.

Paulille kävi se, mistä moni vain vitsailee.­

24.10.2017 12:40

Brittiläisen Paulin erikoisesti päättynyt illanvietto on noussut otsikoihin ympäri maailmaa. Taipei News -lehti kertoo Taiwanin Kaohsiungissa nykyään asuvan Paulin saaneen kesken bileillan idean, joka on jättänyt ikuiset jälkensä miehen ihoon ja suututtanut tämän vaimon.

Juhlatumussa ollut Paul, 38, oli marssinut tatuointiliikkeeseen ja tatuoinut otsaansa sanat ”tai” ja ”wan”. Leuassa Paulilla komeilee nykyään Taiwanin lippu.

Drunk ex-pat Brit wakes up to discover tattoos on his face https://t.co/YsDkfvEwPL— Andy Bottomley (@AndyBAndyB1) 23. lokakuuta 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Taipei News kertoo Paulin saaneen päähänpiston keskusteltuaan Taiwanin politiikasta ystäviensä kanssa. Tatuoija Wei Cheng kertoo lehdelle yrittäneensä puhua Paulin ympäri, mutta turhaan.

– Mies lemusi viinalle, mutta puhui ja vastaili kysymyksiini selkeästi. Varmistin häneltä, että haluatko todellakin nämä kirjaimet otsaasi? Hän vakuutti minulle, että hän haluaa tatuoinnin, Cheng kertoo lehdelle.

– Varoitin häntä, että tuollaisen tatuoinnin takia poliisi voi pysäyttää sinut, mutta mies vakuutti, että aikoo tatuoinnin jälkeen ottaa uuden passikuvankin.

Vaimo raivostui

The Daily Mail ja The Sun kertovat kuitenkin, ettei Paul ollut kovinkaan tyytyväinen tatuointiinsa kun aamu valkeni.

Paulin vaimo oli raivostunut silmittömästi miehen tultua kotiin naama tatuoituna. Katuvainen Paul oli marssinut takaisin tatuointistudioon heti seuraavana päivänä ja pyytänyt, että tatuointia muutettaisi.

– Vaimoni ei pidä tatuoinneista. Hän on hyvin vihainen, ja minä olen typerä, Paul on kertonut tempauksesta innostuneelle taiwanilaismedialle.

Tarina on herättänyt paljon keskustelua myös sosiaalisessa mediassa, sillä tapahtumaketju on kuin suoraan Kauhea kankkunen 2 -hittikomediasta.

Vuonna 2011 julkaistussa elokuvassa seurattiin ystävysten reissua Thaimaahan. Riehakkaan illan jälkeen yksi elokuvan hahmoista herää valtava tatuointi naamassaan, ilman muistikuvia siitä, miten se on hänen kasvoihinsa päätynyt.

Kauhea kankkunen 2 -elokuvassa pääosia esittivät Zach Galifianakis (vas.), Bradley Cooper ja Ed Helms. Helmsin esittämä Stu sai bileillasta muistoksi tatuoinnin naamaansa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?