Hääparin päät menivät pyörälle – kesken juhlan tapahtui jotakin täysin odottamatonta: ”Sopiiko, että tulemme kuokkavieraiksi?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hääparin päät menivät pyörälle – kesken juhlan tapahtui jotakin täysin odottamatonta: ”Sopiiko, että tulemme kuokkavieraiksi?”

St. Louis Magazine kertoo, että Katy Perry pelmahti seurueineen saliin kesken Hayley Rosenblumin ja Blonie Dudneyn häävastaanoton.

Katy Perry on kerännyt jättiomaisuuden musiikillaan.­

24.10.2017 11:53

Tähtilaulaja Katy Perry herätti St. Louis Magazinen mukaan huomiota viime viikonloppuna, kun hän ilmestyi yllättäen kuokkavieraaksi häihin.

St. Louisiin konsertoimaan saapunut Perry majoittui Four Seasons -hotellissa ja huomasi, että siellä järjestettiin lauantai-iltana hääjuhla.

Hayley Rosenblumin ja Blonie Dudneyn suurta päivää tallentamassa ollut paikallinen hääkuvaaja Ray Prop kuvasi odottamattoman hetken myöhään illalla, kun hän oli jo lähdössä pois paikalta.

– Me kaikki käännyimme ja huomasimme jotakin hieman tänne kuulumatonta, Prop kertaa.

.@katyperry crashed this St. Louis couple's wedding over the weekend, and we're a little jealous. https://t.co/AkQzUde6wL pic.twitter.com/9JkderxgfA— St. Louis Magazine (@stlmag) October 23, 2017

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Saliin oli hänen mukaansa ilmestynyt 30-40 ihmistä, joilla oli päällään aurinkolaseja, toppeja, farkkuja, huiveja ja lippalakkeja.

– Yhtäkkiä hullu ”ihmisjuna” pysähtyi morsiamen ja sulhasen kohdalle. Nainen, jolla oli lyhyeksi leikatut vaaleat hiukset ja lippalaki, sanoi: ”Sopiiko teille, että tulemme kuokkavieraiksi häihinne?” Se oli Katy Perry ja hänen bändinsä!

Prop kertoo, että Perry onnitteli yllättynyttä paria ja poseerasi näiden kanssa yhteiskuvissa. Sen lisäksi laulaja ehti myös tanssilattialle.

Perryn, 32, suuriin hitteihin lukeutuvat muun muassa I Kissed a Girl, Hot n Cold, California Gurls, Teenage Dream ja Firework.

Laulaja-lauluntekijä on huippusuosittu myös sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Instagramissa hänellä on huimat 67,8 miljoonaa seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?