Tomi Metsäkedon jatko Mamma Mia! -musikaalissa epävarma – vastaava tuottaja: ”Nollatoleranssi tällaiseen käytökseen”

Mamma Mia! -musikaalin vastaava tuottaja Johan Storgård kertoo IS:lle tekijätiimin pohtivan parhaillaan Tomi Metsäkedon jatkoa musikaalissa.

23.10.2017 19:52

Laulaja Tomi Metsäkedon jatko Mamma Mia! -musikaalissa on epävarma. Laulaja on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa yksityiselämänsä käänteiden vuoksi. Sosiaalisessa mediassa on käyty kiivasta keskustelua Metsäkedon käyttäytymisestä naisia kohtaan. Metsäketoon kohdistuvista syytöksistä kertoi ensimmäisenä Seiska.

Kohun vuoksi Metsäketo joutui MTV:n päätöksestä jättämään Tähdet, tähdet -ohjelman kesken. Mamma Mia! -musikaalin vastaava tuottaja Johan Storgård myöntää IS:lle, että Metsäkedon kohtalosta musikaalissa on keskusteltu.

– Käymme tietysti tarkasti läpi tämän tilanteen. Piakkoin meiltä tulee virallinen vastaus tähän aiheeseen, Storgård sanoo ja jatkaa:

– Meillä on nollatoleranssi tällaiseen käytökseen. Työyhteisössämme kunnioitamme tasa-arvoa. Mamma Mia! kertoo tasa-arvosta ja kolmesta vahvasta naisesta sekä yksinhuoltajatyttären maailmaan lähdöstä, siinä mielessä tämä on tärkeä keskustelun aihe.

Storgårdin mukaan päätöstä asian suhteen ei ole vielä tehty. Mamma Mia! -musikaali saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 Messukeskuksen Amfi-teatterissa.

– On todella sääli, että tällaista sattuu, Storgård toteaa.

– Olen puhunut Tomin kanssa tästä asiasta, mutta meidänhän täytyy nähdä tämä koko tilanne. Tässä on aika monta asiaa, jotka täytyy käydä läpi.

Tomi Metsäketo esiintymässä Tähdet, tähdet -ohjelman kenraaliharjoituksissa.

Storgård sanoo, että kohu tuli tekijätiimille täytenä yllätyksenä.

– Tomihan on valittu rooliin osaamisensa perusteella. Hän on hyvä esiintyjä. Tämä oli meille todellinen yllätys. Eikä tämä tietenkään ole kiva tilanne.

Storgård sanoo hänen ja muiden Mamma Mia! -tekijöiden parhaillaan pohtivan, miten tilanteessa tulisi toimia.

– Nyt valmistelemme järkevää päätöstä ja sen pitää olla perusteltu, oli päätös mikä tahansa.

Iloitsi Mamma Mia -pestistä

Saatuaan potkut Tähdet, tähdet -ohjelmasta Metsäketo kirjoitti Facebookiin pitkän päivityksen, jossa selitti tilannetta ja harmitteli kanavan päätöstä. Samassa kirjoituksessa Metsäketo kuitenkin iloitsi edessä olevista työtehtävistä, kuten Mamma Mia! -musikaalista.

– Kierrän parhaillaan ympäri Suomea upean Sinun omasi -konserttikiertueen merkeissä, jonka jälkeen ovat edessä joulukonsertit yhdessä monien arvostamieni taiteilijoiden kanssa. Sitten alkaa tiukka harjoituskausi kevään Mamma Mia! -musikaaliin, jossa saan kunnian esittää yhtä päärooleista, Metsäketo kirjoitti Facebookissa lauantaina.

  • Alla Metsäkedon päivitys kokonaisuudessaan:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?