Viihde

Justin Timberlake Super Bowlin puoliaikashow'n päätähdeksi – muistetaan vuoden 2004 nännikohusta

Julkaistu:

Super Bowl
Laulaja pääsee jälleen esiintymään merkittävän urheilutapahtuman yhteydessä.
Yhdysvaltalainen poptähti ja näyttelijä Justin Timberlake esiintyy tulevan helmikuun Super Bowlissa Minneapolisissa puoliaikashow'n päätähtenä.

Timberlake vahvisti sunnuntaina, että hänet on valittu amerikkalaisen jalkapalloilun NFL-liigan jokavuotisen loppuottelun eli Super Bowlin puoliaikashow'n pääesiintyjäksi. Asiasta kertoo muun muassa New York Daily News.

Timberlake, 36, esiintyi edellisen kerran Super Bowlin puoliajalla vuonna 2004. Esiintyminen aiheutti valtavan kohun, sillä toisen tähtiesiintyjän Janet Jacksonin asu petti pahemman kerran Timberlaken repäisyliikkeen jälkeen.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jacksonin musta lateksipuku petti ja tähden oikeanpuoleinen rinta pulahti kaikkien nähtäville lavalla. Nännin päälle oli asetettu metallinen auringonmuotoinen pidike.

Super Bowl on Yhdysvalloissa perinteisesti ollut merkittävän urheilutapahtuman ohella valtaisa spektaakkeli, jonka puoliajalla järjestettävää esitystä odotetaan aina suurella mielenkiinnolla. Kyseessä on myös yksi maailman seuratuimmista yksittäisistä urheilutapahtumista.

Viime kaudella ennätykselliset 117,5 miljoonaa TV-katsojaa seurasi Lady Gagan esiintymistä Super Bowlissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt