Jouni Hynynen koki hurjan muodonmuutoksen – ajoi päänsä kaljuksi: tunnistaisitko rokkaria? - Viihde - Ilta-Sanomat

Jouni Hynynen koki hurjan muodonmuutoksen – ajoi päänsä kaljuksi: tunnistaisitko rokkaria?

Muusikko Jouni Hynynen julkaisi kuvan uudesta tyylistään Facebookissa.

23.10.2017 7:02

Kotiteollisuus-yhtyeestä tuttu Jouni Hynynen tunnetaan pitkistä hiuksistaan ja näyttävästä parrastaan. Lappeenrannasta kotoisin olevaalla Hynysellä on ollut paitsi suora pitkä tukka, myös rastat.

Nyt rokkari on kuitenkin uudistanut tyylistä täydellisesti. Hynynen julkaisi sunnuntaina Facebook-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa täysin uudessa hiustyylissä: kaljuna.

Miehen pitkä parta on tallella, mutta hiukset poissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uusi hiustyyli ei ole Hynyselle täysin tuntematon, sillä hän on ollut kalju aiemmin. Vuonna 2001 Hynynen poseerasi Kotiteollisuus-yhtyeen promokuvissa ilman hiuksia.Hän totesikin kuvansa kommenteissa, että ”joskus pitää aloittaa alusta”.

Hynynen on paitsi kitaristi-laulaja, myös kirjailija, kolumnisti ja juontaja. Hän on naimisissa näyttelijä Mari Perankosken kanssa. Pari on ollut yhdessä reilut viisi vuotta, mutta asuu eri kattojen alla. Hynynen asuu Lappeenrannassa ja Perankoski Helsingissä, mutta viettävät paljon aikaa toistensa luona.

Mari Perankoski ja Jouni Hynynen saapuivat yhdessä Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-iltaan elokuussa.­

Hynynen kertoi Anna-lehdelle tammikuussa ensimmäisestä tapaamisestaan Perankosken kanssa. Pariskunta tapasi Ruisrockissa vuonna 2011. Molemmat olivat tuolloin varattuja, mutta tapaaminen teki Hynyseen suuren vaikutuksen.

– Näin heti, että siinä voisi olla minulle sopiva nainen. Marilla on niin hyvä peppu ja mahtava huumorintaju, Hynynen sanoi Anna-lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?