Viihde

MTV: Janna joutui äkillisesti sairaalahoitoon – jää pois illan Tähdet, tähdet -lähetyksestä

Julkaistu:

MTV:n mukaan Janna sairastui äkillisesti lauantai-iltana.
Tähdet, tähdet -sarjassa kisaava Janna jättää sunnuntain suoran lähetyksen väliin, kertoo MTV.

Kanavan mukaan Janna sairastui lauantai-iltana äkillisesti ja joutui sairaalahoitoon. Laulaja kärsii ankarasta viruksesta.

– Rakkaat katsojat ja kannustajat, minuun iski eilen äkillinen virus joka veti niin heikkoon kuntoon, että jouduin sairaalahoitoon. En pääse osallistumaan illan Tähdet tähdet- lähetykseen, Janna kertoo MTV:lle.

– Harmittaa aivan järjettömästi, mutta nyt on lääkärin määräyksestä levättävä ja hoidettava itseni kuntoon, laulaja jatkaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jannan oli määrä esittää illan lähetyksessä versionsa AC/DC:n Highway to hell -kappaleesta. Viime viikolla Janna esitti Tähdet, tähdet -ohjelmassa Nopsajalka-yhtyeen Lupaan olla -kappaleen, joka toimi hänen ja räppäri Junon kariutuneen liiton häävalssina.


Lähetyksessä ei nähdä myöskään aiemmin kisassa mukana ollutta Tomi Metsäketoa.

MTV kertoi lauantaina, että viime päivinä virinnyt keskustelu Metsäkedon ympärillä on vienyt huomion pois ohjelmasta ja taitavista laulajista.

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo perusteli laulajan poistumista ohjelmasta.

Metsäketo kirjoitti, että olisi halunnut jatkaa ohjelmassa, mutta kanava teki päätöksen poistaa laulaja kisasta. Hän kertoi tyytyvänsä päätökseen ja kiittävänsä kaikkia häntä äänestäneitä katsojia.