Viihde

Linnanmäen Vekkula suljetaan tänään lopullisesti

Julkaistu: , Päivitetty:

Tänään sunnuntaina on viimeinen mahdollisuus kokea vuonna 1961 valmistuneen Vekkulan huvitukset.
Linnanmäen huvipuistossa vietetään parhaillaan kauden päätöspäivää. Ilta huipentuu klo 22 järjestettävään ilotulitukseen, ja sitten ennen esiintymislavalla nähdään Scandinavian Music Group.

Suurin mielenkiinto Linnanmäen kävijöiden keskuudessa kohdistunee kuitenkin Vekkulaan, joka on tänään historiansa viimeistä päivää auki.

ISTV esitti suoran lähetyksen Linnanmäeltä ja Vekkulasta klo 17.30 alkaen. Lähetys on päättynyt. Voit katsoa tallenteen yllä olevalta videolta.

Linnanmäellä vierailevien kannattaa varautua jonottamaan Vekkulaan ja pukea lämpimästi päälle, sillä illan lämpötilaksi on ennustettu vain 1-3 plusastetta.

Ensi kaudelle on luvassa uusi Vekkula.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Uuden Vekkulan suunnitteluun otamme ilolla mukaan innokkaat huvipuistokävijät. He saavat äänestää suosikkielementtejään vanhasta Vekkulasta sekä myös toivoa uusia elementtejä. Tulemme kehitystyössä kuuntelemaan erittäin tarkalla korvalla asiakkaidemme toiveita, jotta uusi Vekkula voi hauskuuttaa ja luoda mukavia muistoja huvittelijoillemme jatkossakin, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoi aiemmin Ilta-Sanomille.


Alla olevalla videolla 7-vuotias Tony näyttää, millaista Vekkulassa on.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt