Matti Nykänen liittyi julkkisten salaiseen tukiryhmään – korkki kiinni jo hyvän aikaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Matti Nykänen liittyi julkkisten salaiseen tukiryhmään – korkki kiinni jo hyvän aikaa

Matti Nykänen kertoi Radio Suomipopin haastattelussa, että on löytänyt salaisen ryhmän, jonka avulla hän jättää alkoholin.

21.10.2017 18:12

Matti Nykänen kertoi perjantaina Radio Suomipopin Sami Kuroselle jättäneensä alkoholin taakseen. Espanjan Fuengirolassa järjestettävälle Fugefest-festivaalille matkannut Nykänen paljasti, että on pitänyt korkin kiinni jo hyvän aikaa.

Kuronen tiedusteli entiseltä mäkikotkalta, miten hänellä tällä hetkellä sujuu. Nykänen kertoi kaiken olevan hyvin ja hänen jättäneen alkoholinhuuruiset illat. Kehuja ansaitsi Pia-vaimo, joka Nykäsen mukaan suhtautuu toilailuihin niiden sattuessa hyvin.

– Hän ei rupea mulle motkottamaan mitään, mutta totta kai hän sanoo, kyllähän meillä kotona perheessä säännöt on, Nykänen kertoi.

  • Katso Nykäsen haastattelu yllä olevalta videolta!

Nykänen nautti haastattelun aikana vissyä ja kertoi Kuroselle, että korkki on ollut kiinni jo hyvän aikaa. Nykänen paljasti, että on löytänyt salaisen ryhmän, jonka avulla hän aikoo irtautua alkoholista.

– Minulla on hyviä suunnitelmia sen suhteen, miten tätä alkoholia käsittelen ja itsetutkiskelen. Minulla on siinä hyviä kavereita, joiden nimiä en voi mainita. Julkisuuden henkilöitä, jääkiekkoilijoita ja muita, ja pääsin sellaiseen ryhmään mukaan, mikä ei maksa mitään, Nykänen selitti salaista tukiryhmäänsä.

Mäkikotka on onnellinen saamastaan tuesta ja elämänsä uudesta suunnasta.

– Elämä on senkin suhteen lähtenyt menemään eteenpäin. Olen todella innoissani tästä asiasta ja vilpittömästi sydämestäni otan tämän tarjouksen vastaan, hän jatkoi onnellisena.

Nykänen kertoi IS:lle keväällä, että nauttii tavanomaisesta perhe-elämäänsä Joutsenossa, jossa hänen ja Pia-vaimon omakotitalossa asustelee myös Pian Miska-poika.

– Tavallinen arki tuo turvallisuuden tunnetta minulle. Meillä on kaikki avointa, mitään ei tarvitse piilotella tai salata, Nykänen sanoi IS:lle.

Matti ja Pia Nykänen menivät naimisiin kesällä 2014. Pari on asettunut Joutsenoon elämään rauhallista arkea.­

Nykänen on ollut jo vuosien ajan useasti esillä alkoholinkäyttönsä vuoksi. Hän kertoi keväällä, että tilanne oli muuttunut parempaan suuntaan ja hän oli ymmärtänyt rajansa.

– Toisin kuin suuri yleisö kuvittelee, minulla on ollut viime vuosina selkeä päämäärä elämässäni. Monet ajattelevat, että vedän nykyäänkin pitkiä ryyppyputkia, mutta ei se ole lainkaan totta. Joskus menee muutama päivä putkeen, mutta kokonaisuutena alkoholinkäyttöni on vähentynyt aivan helvetisti, ja siis paremman itseluottamukseni ansiosta, hän totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?