Olisitko tiennyt vastauksen 60 000 euron arvoiseen kysymykseen? Haluatko miljonääriksi? -kisailija jäi vain kolmen kysymyksen päähän jättipotista! - Viihde - Ilta-Sanomat

Olisitko tiennyt vastauksen 60 000 euron arvoiseen kysymykseen? Haluatko miljonääriksi? -kisailija jäi vain kolmen kysymyksen päähän jättipotista!

Teologian maisteri Risto poistui miljonäärivisasta muhkean potin kanssa.

21.10.2017 21:10

Eurasta kotoisin oleva Risto, 37, selvitti viime viikolla tiensä 30 000 euroon asti. Risto vastasi oikein 12 kysymykseen ja oli enää vain kolmen kysymyksen päässä miljoonasta eurosta.

Tänään lauantaina hän jatkoi miljoonajahtiaan vastaamalla 60 000 euron arvoiseen musiikkiaiheiseen kysymykseen

– Kenen suomalaisen laulajatähden esikoisalbumi on 24K? A) Alma, b) Iisa, c) Eveliina, d) Ida Paul, Jaajo Linnonmaa tiedusteli Ristolta.

Risto katsoi parhaaksi päättää kisa tähän, sillä levy ei ollut tuttu hänelle.

– Jollekin tämä on perusasia. Mulle ei. Tämä on ehkä se hetki, jolloin miettii, että draama on tärkeää, mutta mun täytyy nöyrtyy ja jättää tähän, Risto pohti.

– 30 000 euroa, siihen saa lopettaa, Jaajo kehui.

– Olisi ihan puhdas arvaus. Pitää osata lopettaa ajoissa, Risto tuumasi ja vahvisti lopettavansa kisan 60 000 euron kysymykseen.

Risto voitti 30 000 euroa.­

Risto jäi siis kolmen vastauksen päähän miljoonasta ja poistui studiosta 30 000 euron potin kanssa.

– Siellä varmaan nuoriso naureskelee, että pappa ei tiedä, Risto nauroi ja sanoi uskovansa vastauksen olevan d) Ida Paul.

Jaajo huomautti kilpailijan lopettaneen oikealla hetkellä, sillä oikea vastaus oli Evelina.

Haluatko miljonääriksi? Nelosella lauantaisin klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?