Tomi Metsäketo olisi halunnut jatkaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa – näin kanava perustelee laulajan potkuja - Viihde - Ilta-Sanomat

Tomi Metsäketo olisi halunnut jatkaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa – näin kanava perustelee laulajan potkuja

Tomi Metsäketoa ei nähdä enää MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

21.10.2017 11:58

MTV tiedotti tänään lauantaina, että laulaja Tomi Metsäketo jättää Tähdet, tähdet -laulukisan. Metsäketo julkaisi asiasta tiedotteen, jossa kertoo oman näkemyksensä.

MTV kertoo tiedotteessaan, että viime päivinä virinnyt keskustelu Tähdet, tähdet -esiintyjän ympärillä on vienyt huomion pois ohjelmasta ja taitavista laulajista.

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, kommentoi MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo perusteli laulajan poistumista ohjelmasta.

Laulaja on ollut tällä viikolla otsikoissa yksityiselämänsä käänteiden vuoksi. Sosiaalisessa mediassa on käyty kiivasta keskustelua Metsäkedon käyttäytymisestä naisia kohtaan. Laulaja on kiistänyt syytöksiä Facebook-sivustollaan. Metsäketoon kohdistuvista syytöksistä kertoi ensimmäisenä Seiska.

Vastaava tuottaja Hanna Kortti vahvistaa Ilta-Sanomille, että syy Metsäkedon ohjelmasta poisjäämiseen on hänen ympärillään käyty uutisointi ja somekeskustelu.

– Se pitää paikkansa. On selkeää, että mediassa ja sosiaalisessa mediassa käyty keskustelu on vienyt huomion ohjelmasta. Meidän kanavana on mahdotonta ottaa kantaa, onko sosiaalisessa mediassa käydyissä keskusteluissa perää.

Kortti korostaa, ettei kanava missään nimessä hyväksy käytöstä, jollaista sosiaalisessa mediassa on kuvailtu.

– Emme halua, että tällainen keskustelu tai kuvailtu käytös liittyy ohjelmaan millään tavalla.

Kortti kertoo tuotannon keskustelleen viime päivien uutisoinnista ja ohjelmassa jatkamisesta Metsäkedon kanssa.

– Olemme keskustelleet hänen kanssaan, ja Tomi olisi halunnut jatkaa ohjelmassa.

Ohjelmassa jatkavat Janna, Erika Vikman, Elias Kaskinen, Nelli Matula, Veeti Kallio, Erja Lyytinen, Jannika B, Mikael Saari ja André Linman.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?