Nyt puhuu Tähdet, tähdet -ohjelmasta potkut saanut Tomi Metsäketo: ”Olen hakenut naisseuraa joskus turhankin kärkkäästi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt puhuu Tähdet, tähdet -ohjelmasta potkut saanut Tomi Metsäketo: ”Olen hakenut naisseuraa joskus turhankin kärkkäästi”

Tomi Metsäketo kirjoittaa lähettämässään tiedotteessa tyytyvänsä kanavan päätökseen.

21.10.2017 11:54 | Päivitetty 21.10.2017 12:24

MTV tiedotti tänään, että laulaja Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Kanavan mukaan syynä on viime päivinä virinnyt keskustelu Metsäkedon ympärillä. Sosiaalisessa mediassa on keskusteltu Metsäkedon käyttäytymisestä naisia kohtaan, ja asiasta on uutisoinut Seiska.

Laulaja kommentoi ohjelmasta poisjäännin syitä medialle lähettämässään tiedotteessa lauantaiaamuna pian sen jälkeen, kun MTV oli kertonut asiasta julkisuuteen.

Tomi Metsäketo kirjoittaa, että olisi halunnut jatkaa ohjelmassa, mutta kanava teki päätöksen poistaa laulaja kisasta.

– Olen saanut tiedon siitä, että MTV on sulkenut minut pois Tähdet, tähdet -TV-ohjelmasta. Otan tiedon vastaan surullisin mielin, sillä olen nauttinut ohjelman teosta, ja koko sen tekijäryhmä on muodostunut minulle läheiseksi ja tärkeäksi, Metsäketo aloittaa kirjoituksensa.

Hän sanoo tyytyvänsä MTV:n päätökseen ja kiittävänsä kaikkia häntä äänestäneitä katsojia. Viime aikojen runsas julkisuus on Metsäkedon mukaan ollut ”monilta osin” sekä ansaittua että ansaitsematonta.

– Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään. Samalla kuitenkin toivon suhteellisuudentajua erityisesti netissä käytävään keskusteluun, Metsäketo kirjoittaa.

Tomi Metsäketoa ei nähdä tänä syksynä enää Tähdet, tähdet -kisassa.

Tiedotteessaan Metsäketo kertoo viime vuosien vaikeuksistaan, kovatahtisesta työskentelystä ja keikkailusta sekä isänsä kuolemasta, josta hän ei ole vieläkään selvinnyt.

– Lisäksi olen ollut pitkään poikamies ja hakenut uutta naisseuraa, joskus turhankin kärkkäästi ja liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla. Kun tähän kaikkeen liittää välillä käsistäni karanneen liiallisen juhlimiseni, on soppa ollut valmis. Tuota karvasta keittoa joudun nyt ansaitusti maistamaan.

”Haluan vielä kertaalleen pyytää julkisesti anteeksi”

Metsäketo kirjoittaa, että hänen olisi pitänyt jo aiemmin nähdä stressin ja ”vauhtisokeuden” oireet. Viime päivien julkisuus on Metsäkedon mukaan kuitenkin pysäyttänyt hänet, ja hän on nähnyt ”typerän käytöksensä” uusin silmin.

– Haluan vielä kertaalleen pyytää julkisesti anteeksi epäsopimatonta käytöstäni. En sitä puolustele hetkeäkään ja jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.

Metsäketo kertoo, että seuraavan viikon ajan hän aikoo koota ajatuksiaan ja keskittyä työhön sekä elämänsä tasapainottamiseen.

– Uskon lisäksi siihen, että ihminen pystyy muuttumaan. Omalta osaltani muutos on jo alkanut. Aloitan nyt elämässäni uuden taipaleen ja toivon, että kanssaihmiset ja media voisivat minua tässä tukea.

Ohjelmassa jatkavat Janna, Erika Vikman, Elias Kaskinen, Nelli Matula, Veeti Kallio, Erja Lyytinen, Jannika B, Mikael Saari ja André Linman.

Juttua päivitetty ja täydennetty kauttaaltaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?