Viihde

Kansanedustaja Sanna Marinin raskaus etenee – sivuposeeraus paljastaa 27-viikkoisen vauvavatsan: ”Hehkut onnellisuutta”

Julkaistu:

vauva tulossa
Sanna Marinin laskettu aika on tammikuussa 2018.
SDP:n kansanedustaja Sanna Marin, 31, odottaa esikoistaan. Raskaus on edennyt jo viikolle 27 ja tulevan äidin vatsa on pyöristynyt kauniisti.

Kansanedustaja julkaisi torstaina Instagramissa ihastuttavan kuvakombon, jossa poseeraa vartalo suoraan eteenpäin ja sivuttain. Musta mekko kätkee edestäpäin otetussa kuvassa Marinin vatsan täysin.– Vauva on pian 1 kg painoinen. Sokerirasitustestissä käyty. Ensi viikolla neuvola, Marin kirjoittaa kuvatekstissä.

Julkaisu on kirvoittanut useita ihastelevia kommentteja ja satoja tykkäyksiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Nainen vain on kaikkein kauneimmillaan raskaana.

– Ihana Sanna, hehkut onnellisuutta!

– Komea alkaa olla masu. Tsemppiä teille molemmille!

Marin paljasti syyskuun alussa Anna-lehdessä odottavansa esikoistaan yhdessä pitkäaikaisen kumppaninsa Markus Räikkösen kanssa. Lapsen laskettu aika on tammikuussa.

Marin kertoi tuolloin myös Instagramissa saaneensa tietää raskaudestaan äitienpäivänä.

– Olemme mieheni kanssa asiasta kiitollisia ja onnellisia. Mikään ei voita tunnetta siitä, kun pieni vauva potkii mahassa ja ilmoittaa olemassaolostaan. Se nostaa hymyn huulilleni joka kerta. Oikein pakahdun onnesta, odottava äiti iloitsi syyskuun alussa Instagramiin kirjoittamassaan kuvatekstissä.


Anna-lehden haastattelussa Marin kertoi jättäneensä ehkäisyn pois viime vuonna. Hän kertoi tiedostaneensa, ettei raskaaksi tule välttämättä heti. Raskaustestejä hän teki säännöllisesti koko kevään.

– Olin tehnyt viimeisimmän negatiivisen testin juuri ennen vappua. Äitienpäivänä minulle tuli olo, että nyt kannattaisi varmaan tehdä taas testi. Se ei ollut mikään fyysinen tuntemus vaan pelkkä tunne. Nyt, Marin sanoi lehden haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt