Poliisi tutkii: mallikaunotar väittää taikuri David Blainen raiskanneen hänet – yökerhoilta päättyi sekavasti - Viihde - Ilta-Sanomat

Poliisi tutkii: mallikaunotar väittää taikuri David Blainen raiskanneen hänet – yökerhoilta päättyi sekavasti

Malli Natasha Prince syyttää taikurin raiskanneen hänet kesällä 2004.

21.10.2017 14:02

Huipputaikuri David Blainea syytetään raiskauksesta, kertovat brittilehdet. Scotland Yard on vahvistanut medialle tutkivansa väitteitä, joiden mukaan Blaine olisi raiskannut malli Natasha Princen.

Uutisen ensimmäisenä julkaissut The Daily Beast kertoo Blainen kiistävän väitteet ja aikovan tehdä yhteistyötä viranomaisten kanssa kaikin mahdollisin tavoin todistaakseen syyttömyytensä.

– Rikosilmoitus tehtiin marraskuussa 2016. Nainen syyttää taikurin raiskanneen hänet kesällä 2004. Ketään ei ole pidätetty ja tutkimukset jatkuvat, viranomaiset tiedottavat.

Daily Mail kertoo Blainea syyttävän Natasha Princen olleen tapahtuman aikoihin 21-vuotias. Hän lopetti menestyksekkään mallinuransa yllättäen 24-vuotiaana.

Prince kertoo The Daily Beast -sivustolle tavanneensa Blainen yökerhossa ja taikurin kutsuneen hänet jatkoille.

Taikuri David Blaine tunnetaan huimapäisistä tempuistaan.­

Blaine on muun muassa haudattu elävältä, hän on ollut 63 tuntia jääkuution sisällä ja hän yritti rikkoa hengenpidätyksen maailmanennätyksen.­

Princen mukaan taikuri oli tuonut hänelle drinkin ja johdattaneen hänet makuuhuoneeseen. Sen jälkeisistä tapahtumista mallilla on katkonaiset muistikuvat.

– Jossain vaiheessa olin sängyllä ja hän oli takanani, Prince kertoo sivustolle.

Hän kertoo seuraavan päivän menneen kuin sumussa, eikä hän pystynyt keskittymään töihinsä.

– Muistan istuneeni meikattavana ja miettineeni, että harrastinko seksiä David Blainen kanssa. En halunnut... hän sanoo sivustolle.

– Olin aivan sekaisin. En muista käyneeni suihkussa, en muista missä vaihdoin vaatteet, en muista lähteneeni hänen luotaan.

”Tiedän, mitä hän teki minulle”

Prince sanoo sivustolle tunteneensa valtavaa ahdistusta tapahtuneen jälkeen. Hän sairastui myös anoreksiaan ja turvautui alkoholiin selvitäkseen sosiaalisista tilanteista.

Hän sanoo sivustolle törmänneensä Blaineen useita kertoja tapahtuneen jälkeen, eivätkä kohtaamiset sujuneet kovinkaan mukavissa merkeissä. Prince sanoo Blainen kehuskelleen hänen sänkytaitojaan ja ilmestyneen yllättäen hänen työpaikalleen.

Prince kertoo uskaltaneensa puhua tapahtuneesta vasta nyt, vuosien itsesyytösten jälkeen.

– En haluaisi ikinä kenenkään menevän vankilaan. Se on lain käsissä. Haluan Blainen tietävän, etten ole typerä ja että tiedän mitä hän teki minulle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?