Viihde

Nuoren Emman netti-ihastus olikin kaljuuntuva, 53-vuotias kauppias – sen jälkeen tapahtui jotain käsittämätöntä

Julkaistu:

catfish-tv-ohjelma
33-vuotiaalle Emmalle tapahtui Catfish-tv-sarjaakin uskomattomampi seikkailu, joka päättyi lopulta hyvin onnellisesti.
Monet tuntevat MTV-kanavan suositun Catfish-tv-ohjelman, jossa juontajakaksikko auttaa nettisuhteisiin uppoutuneita nuoria selvittämään, juttelevatko he oikeasti sen ihmisen kanssa kuin luulevat, vai ovatko he joutuneet nettihuijauksen uhriksi.

Nettiajalla erilaiset deittisovellukset ovat todella yleisiä, ja monet ryhtyvätkin pienellä kynnyksellä syvällisiinkin keskusteluyhteyksiin tuntemattomien ihmisten kanssa. Ongelmana on, että monesti keskustelijat eivät ole se kuka väittävät olevansa.

The Atlantic -lehti kertoo sivuillaan 33-vuotiaan lontoolaisen Emma Perrierin uskomattoman ”catfish”-tarinan. Suhde ajoittuu vuoteen 2015–2016.Nuori nainen jutteli Zoosk-nimisessä deittailusovelluksessa tuntemattoman miehen kanssa. Zoosk eroaa esimerkiksi Suomessa suositusta Tinderistä siinä, että sen käyttäjät etsivät muutakin kuin yhden illan juttuja. Palvelussa on ideana, että kaikki sen käyttäjät etsisivät pidempiaikaisia ihmissuhteita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Emma ei ollut koskaan pitänyt yökerhoissa notkumisesta, joten hän ajatteli, että nettisovellus voisi olla hyvä keino löytää kumppani. Hän tapasi sovelluksessa 34-vuotiaan italialaisen komistuksen, Ronaldo ‘Ronnie’ Sciclunan.Emma ja ”Ronnie” ehtivät jutella netissä viestien välityksellä yli kuusi kuukautta. Emma uppoutui syvälliseen etäsuhteeseen miehen kanssa, vaikka ei ollut koskaan tavannut tätä. He juttelivat runsaasti WhatsAppissa elämän erilaisista asioista. Emma mietti, miksi mallin näköinen italialaiskomistus oli kiinnostunut hänestä, tavallisesta ”duunarinaisesta” Englannista. Joka tapauksessa heidän keskustelunsa olivat hyvin maanläheisiä.Ronniessa oli lopulta vain yksi ongelma: Häntä ei ollut olemassakaan. Emmalle selvisi, että Ronnie oli oikeasti kaljuuntuva, yksin asuva 53-vuotias mies, joka piti puotia Stratford-upon-Avonissa. Mies oli varastanut profiilia varten turkkilaisen mallin Adem Guzelin kuvia. Asia valkeni Emmalle, kun hän laittoi ”Ronnien” käyttämiä kuvia netin kuvahakuun.Emma löysi netistä Guzelin oikean profiilin, ja laittoi tälle pitkän viestin, jossa hän kertoi mitä oli tapahtunut. Sitten tapahtui jotain uskomatonta: Guzel ja Emma alkoivat jutella Facebookin välityksellä ja he ihastuivat toisiinsa.

Pariskunta tapasi lopulta toisensa huhtikuussa 2017, kun Guzel matkusti Britanniaan tapaamaan Emmaa.

– Kolme minuuttia myöhemmin minusta tuntui siltä kuin olisin tuntenut hänet jo pitkän aikaa, Guzel sanoi Atlantic-lehdelle.

Nyt pariskunta seurustelee onnellisesti.

Entäs mies, joka huijasi Emmaa? Tarina kertoo, että Alan-niminen brittimies löysi uuden tyttöystävän Emman jälkeen. Hän selitti haastatteluissa, että oli huijannut Emmaa, koska tunsi avioeronsa jälkeen kyllästymistä ja syvää epävarmuutta itsestään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt