Amerikkalaisräppäri asteli avioon: hulppeiden ökyjuhlien suunnittelu maksoi 1,7 miljoonaa – hääkakkua piti leikata miekalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Amerikkalaisräppäri asteli avioon: hulppeiden ökyjuhlien suunnittelu maksoi 1,7 miljoonaa – hääkakkua piti leikata miekalla

Amerikkalainen räppäri Gucci Mane ja hänen morsiamensa Keyshia Ka’oir eivät säästelleet hääkustannuksissa.

Häissä nähtiin paljon julkisuudesta tuttuja vieraita, kuten musiikkimaailmassa vaikuttavat Sean ” Diddy” Combs ja Rick Ross.­

19.10.2017 23:25

Räppäri Gucci Mane ja hänen sydämenvalittunsa menivät naimisiin tiistaina. Seitsemän vuotta yhdessä ollut pari julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita häistään faniensa iloksi.

Asiasta muun muassa uutisoineen Daily Mailin mukaan yli 60 000 euron arvoinen hääkakku oli niin suuri, että pari leikkasi sitä miekalla.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan kakku oli suurin, mitä kakunvalmistaja oli ikinä leiponut. Sen suunnittelussa kesti kolme kuukautta, leipomisessa kolme päivää, ja se oli koristeltu 8000:lla käsintehdyllä sokerikukalla, ja sen ympärillä oli 2500 Swarovskin kristallia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Malli ja fitness-yrittäjä Keyshia Ka’oir ja Mane vihittiin Miamissa, ja hääpäivän teemaväri oli valkoinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kakku ei ollut TMZ-sivuston mukaan ainut, joka häissä maksoi. Pelkästään hääsuunnittelut kustansivat vajaat 1,7 miljoonaa euroa. Myös vieraiden kutsuissa oli mukana Swarovskin kristalleja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Morsiamen kauniisti laskeutuva puku oli suunnittelija Christopher Paunilin käsialaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

37-vuotias Radric Delantic Davis eli Gucci Mane nousi julkisuuteen 2000-luvun puolivälissä. Myöhemmin hän perusti myös levy-yhtiön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?