Kansanedustaja Antti Lindtman, 35, ja Kaija Stormbom, 54, paljastivat lapsensa lasketun ajan: ”Olen hermona ja odotan tulevaa onnellisin mielin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kansanedustaja Antti Lindtman, 35, ja Kaija Stormbom, 54, paljastivat lapsensa lasketun ajan: ”Olen hermona ja odotan tulevaa onnellisin mielin”

Kaija Stormbomin synnytys on jo aivan nurkan takana.

–Olemme äärettömän onnellisia tulevasta perhetapahtumasta, kansanedustaja Antti Lindtman ja hänen lasta odottava puolisonsa Kaija Stormbom iloitsivat.­

20.10.2017 6:52

Kun kansanedustaja Antti Lindtman, 35, (sd) ja hänen puolisonsa Kaija Stormbom, 54, katsovat toisiaan, näkyy silmissä suurta rakkautta. He ovat olleet yhdessä jo vuosia ja nyt, useiden yritysten ja pettymysten kautta, heistä tulee vanhemmat. He ovat onnensa ansainneet.

– Ollaan raskauden kanssa jo loppusuoralla. Mieleni on hyvin levollinen, enää on kuukausi aikaa synnytykseen. Vauvan laskettu aika on 21. marraskuuta, Kaija Stormbom sanoi onnellisena eduskunnan elokuvaillassa.

Upea nainen saapui miehensä seurassa katsomaan ohjaaja Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvaa.

– Odotus on mennyt hyvin, ja olen siitä itsekin yllättynyt. Onhan tämä myös ihanan käsittämätön asia, jo kauan miehensä kanssa lasta yrittänyt Kaija Stormbom kertoi.

–Olemme äärettömän onnellisia tulevasta perhetapahtumasta, kansanedustaja Antti Lindtman ja hänen lasta odottava puolisonsa Kaija Stormbom iloitsivat.­

Pariskunta kertoi aiemmin IS:lle yrittäneensä raskautta kymmenen vuoden ajan ja käyneensä muun muassa hedelmöityshoidoissa. Parin ensimmäinen yhteinen raskaus päättyi keskenmenoon viime vuonna.

Molemmat ovat innoissaan tulevasta ja Kaija Stormbom paljastikin miehensä nipistävän itseään aika ajoin miettien, että voiko tämä todella olla totta.

– Antti hermoilee ja jännittää minua enemmän, Stormbom naurahti.

Antti Lindtman piti koko ajan vaimoaan vyötäröstä kiinni ja katsoi tätä hellästi.

– Olen hermona ja odotan tulevaa onnellisin mielin. Totta kai menen mukaan synnytykseen, Antti Lindtman sanoi.

Juttua korjattu 9.34: Antti Lindtman on täyttänyt elokuussa 35 vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?